Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vannak olyan ételek, amiket...

Vannak olyan ételek, amiket ha megeszek 6:30-kor, akkor délután 2-ig elvagyok vele?

Figyelt kérdés
Étkezési zavarom van, és most, hogy elvileg megyünk vissza az iskolába nem tudnék máshogy enni. Egyszerűen rosszul vagyok, ha mások látják, ahogy eszem.

2021. ápr. 6. 08:11
1 2
 11/15 anonim válasza:
66%
Teljes kiőrlésű gabonafélék, zabpehely, lassú felszívódású ételek, ezekkel bőven kibirod DE sokat kell rájuk inni
2021. ápr. 6. 13:16
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

/Rosszul fogalmaztam, ha magamban eszem is bűntudatom van, csak amikor más is látja, akkor van egy ilyen furcsa frusztráció, de már dolgozom a gyógyuláson/

2021. ápr. 6. 14:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is a zabpelyhet javaslom, mert nagyon lassan szívódik fel. Először alig érzed, hogy ettél valamit, de simán meg tudsz enni annyit, hogy akár 8 óráig ne legyél éhes, ha eleget eszel belőle. Egy kis hideg vízzel is elkeverheted, akkor nem lesz olyan massza, mintha forró vizet öntenél rá. Ha van fehérjeporod, ahogy #9-es írta, azzal is összekeverheted, eheted sósan vagy édesen is. Kb. 200 Ft 500 g. Viszont van egy kis hátránya: a sok rost miatt gyakrabban járhatsz wc-re, a többit nem részletezném...
2021. ápr. 6. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

tojásrántotta 4-5 tojásból,zöldségek, kenyér.

tükörtojás baconnel, zöldségekkel.

200-300g császárszalonna, zöldségekkel kenyérrel.

200g szárazkolbász, zöldségekkel, kenyérrel.

ezek kitartanak addig.

2021. ápr. 7. 17:03
 15/15 anonim ***** válasza:
A teljes kiőrlésű cuccokat, ahogy írták. De embere válogatja. a 14-es sem ír rosszat. Aki az ilyen fehérjében gazdag kajákat komálja, annak jó lehet ez is. Mindegyiknek meg van a hátránya. De ha zavar, hogy ,ások előtt eszel, akkor menj olyan helyre, ahol nincs senki, és kapj be egy-két müzlit! Vagy hasonlóan gyors kajákat. Én is van hogy eszem egyet-egyet. Bár én cukros vagyok, szóval nálam nem lehet mindig megtenni azt, hogy nem eszek. Mert egyszerűen muszáj. De szeretek is, szóval nálam nincs ilyen gond.
2021. ápr. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!