Vannak olyan ételek, amiket ha megeszek 6:30-kor, akkor délután 2-ig elvagyok vele?
Figyelt kérdés
Étkezési zavarom van, és most, hogy elvileg megyünk vissza az iskolába nem tudnék máshogy enni. Egyszerűen rosszul vagyok, ha mások látják, ahogy eszem.2021. ápr. 6. 08:11
11/15 anonim válasza:
Teljes kiőrlésű gabonafélék, zabpehely, lassú felszívódású ételek, ezekkel bőven kibirod DE sokat kell rájuk inni
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
/Rosszul fogalmaztam, ha magamban eszem is bűntudatom van, csak amikor más is látja, akkor van egy ilyen furcsa frusztráció, de már dolgozom a gyógyuláson/
2021. ápr. 6. 14:54
13/15 anonim válasza:
Én is a zabpelyhet javaslom, mert nagyon lassan szívódik fel. Először alig érzed, hogy ettél valamit, de simán meg tudsz enni annyit, hogy akár 8 óráig ne legyél éhes, ha eleget eszel belőle. Egy kis hideg vízzel is elkeverheted, akkor nem lesz olyan massza, mintha forró vizet öntenél rá. Ha van fehérjeporod, ahogy #9-es írta, azzal is összekeverheted, eheted sósan vagy édesen is. Kb. 200 Ft 500 g. Viszont van egy kis hátránya: a sok rost miatt gyakrabban járhatsz wc-re, a többit nem részletezném...
14/15 anonim válasza:
tojásrántotta 4-5 tojásból,zöldségek, kenyér.
tükörtojás baconnel, zöldségekkel.
200-300g császárszalonna, zöldségekkel kenyérrel.
200g szárazkolbász, zöldségekkel, kenyérrel.
ezek kitartanak addig.
15/15 anonim válasza:
A teljes kiőrlésű cuccokat, ahogy írták. De embere válogatja. a 14-es sem ír rosszat. Aki az ilyen fehérjében gazdag kajákat komálja, annak jó lehet ez is. Mindegyiknek meg van a hátránya. De ha zavar, hogy ,ások előtt eszel, akkor menj olyan helyre, ahol nincs senki, és kapj be egy-két müzlit! Vagy hasonlóan gyors kajákat. Én is van hogy eszem egyet-egyet. Bár én cukros vagyok, szóval nálam nem lehet mindig megtenni azt, hogy nem eszek. Mert egyszerűen muszáj. De szeretek is, szóval nálam nincs ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!