Az mitől van, hogy egyes ételeknél megeszem, majd fél-háromnegyed óra is iszonyú hányinger?
Figyelt kérdés
Eddig kettőnél figyeltem meg különösebbe: Virsli, sütve,főzve, bárhogy, és tojás, főleg rántottaként.
Nem értem, enni megeszem jóízűen, de eltelik olyan 3/4ed óra és hányinger van. Ez normális?
2012. márc. 12. 17:03
1/2 anonim válasza:
Ki kell vizsgáltatni, a tojás lehet epétől, a virsli nem tudom miért okoz hányingert.
2/2 anonim válasza:
Így utólag belegondolva, lehet a virsliben valamilyen tartósítószer, ízfokozó, vagy aroma amire érzékeny a gyomrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!