Noncsi2020 kérdése:
Mogyoróliszt lehet ilyet kapni? Vagy a török mogyoró is jó kávédarálón le darálva?
Figyelt kérdés
Csak en lehetek olyan szerencsétlen hogy olyan sütit tudok kinezni, amibe olyan hozzavaló(k) kell bele amit én meg sose láttam boltban(vagy csak vak voltam).2021. nov. 30. 19:44
1/6 anonim válasza:
KOnkrétan milyen receptről van szó?
Az őrölt és a liszt nem ugyanaz!
A mandulaliszt, mogyoróliszt, stb. úgy készül, hogy a zsírtartalom egy részét is kivonják belőle....
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Az aldisat akartam én is írni, de annyival azért nem olcsóbb, 1200 a 200 grammos. Viszont Aldi meg sok helyen van, nem kell rendelni.
4/6 anonim válasza:
A mogyoróliszt és az őrölt mogyoró nem ugyanaz. Amit már írt is valaki, előbb zsírtalanítják a magokat, és csak aztán őrlik lisztté. Ha csak ledarálod, úgy a magas zsírtartalom miatt nem is tudod lisztként használni.
Ha a receptben pontosan így szerepel, hogy mogyoróliszt, akkor ha őrölt mogyorót teszel bele, egész más lesz a végeredmény.
Egyébként paleo boltokban keresd, neten itt rengeteg féle magliszt van.
5/6 anonim válasza:
#3: én akciósan vettem a múltkor 799-ért valszeg....
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2021. dec. 1. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!