Sajttortába (cheesecake) hogyan tegyem bele a kekszet? Darálva, törve?
Figyelt kérdés
A kekszet ledaráljam,vagy csak simán törjem össze kézzel?2015. szept. 21. 20:14
1/8 anonim válasza:
Én le szoktam darálni. Egyszerű, gyors. És darálóval is lehet kicsit darabosra hagyni, ha úgy szeretnéd.
2/8 anonim válasza:
Ahogy az ízlésed diktálja.
Én nagyon apróra ledarálnám.
3/8 A kérdező kommentje:
Evésnél akkor úgy nem fog szétesni? Vagy megszívja magát a nedvességgel az az is összetartja?
2015. szept. 21. 20:18
4/8 anonim válasza:
Olvasztott vajjal kell összedolgozni, hogy összeálljon.
5/8 Béla211 válasza:
Szerintem daráld úgy az olvasztott vajjal jobban össze áll és szebben is lehet vágni majd.És mielőtt ráteszed a krémet érdemes a a formába nyomkodott keksz alapot. Kb úgy 1 órára.
6/8 A kérdező kommentje:
Recept azt írja,hogy kerek alakú tortaformába tegyem a darált kekszet is,majd az öntetet rá.
Ti milyen alakú formába szoktátok tenni?
Kocka alakúba is jó tenni,vagy maradjak a leírtaknál?
2015. szept. 23. 18:11
7/8 anonim válasza:
Én jobban szeretem nyújtófával összetörni, így lesz a kekszkeverékben por állagú meg nagyobb darabkás is. Így mindig akad pár darabka, ami "felúszik" a krém közepéig, izgalmas átmenetet képezve a "csak krém" és a "csak keksz" réteg között.
A forma alakja lényegtelen, csak leszedhető legyen az oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!