Emlékeztek a joghurthabra a 80-as évekből? (boomer kérdés)
Figyelt kérdés
Szerettétek ti is?
Én imádtam, a citromos és az epres volt a kedvencem.
2021. okt. 10. 22:51
21/24 anonim válasza:
Manapság lehet kapni turohab nevű hűtött édességeket, aminek az alján gyümölcsos réteg van. Na, annak az állaga hasonló a fent említett joghurthabokra.
22/24 anonim válasza:
Igen, nagyon szerettem! Manapság azt hiszem, az Alpro-nak vannak hasonló termékei.
23/24 A kérdező kommentje:
"(Amúgy, aki a 80-as években volt gyerek, az nem boomer. Ne dobálózzatok örökké ezzel az elnevezéssel, ha nem is tudjátok kikre vonatkozik)."
Szerintem is nonszensz, de mi már azok vagyunk a fiatalok szemében.
2021. okt. 11. 16:48
24/24 A kérdező kommentje:
Túróhab is volt akkoriban is, aminek a teteje fehér volt, az alján meg az a lekvárszerű gyümölcsös cucc. Azt gyerekként nem szerettem, később már igen! Ugyanolyan formájú dobozban volt, mint a joghurthab!
Amúgy olyan jó, hogy ilyen sokan írtok! :)
2021. okt. 11. 16:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!