Az epreset és a citromosat szerettem. (Amúgy, aki a 80-as években volt gyerek, az nem boomer. Ne dobálózzatok örökké ezzel az elnevezéssel, ha nem is tudjátok kikre vonatkozik).
11 Ez igaz, tévesen már a 40+-os embereket is boomernek nevezik, pedig igazából a második világháború után az 1950-es években születettekre mondható akik a nagy baby bumm idején születtek.
2021. okt. 11. 10:32
15/24 anonim válasza:
13 Tejszín? Méz? Biztos raktak a "gyári joghurt habba" Az akkori reklám szerint fogyókúrázóknak is ajánlották.
2021. okt. 11. 10:37
16/24 qkker1 válasza:
Epreset szerettem.
2021. okt. 11. 10:37
17/24 anonim válasza:
Én pont azért szerettem, mert nem zsíros, hanem könnyed habos, nem olyan mint egy mai tejszínes sütemény gyümölcskrémje. Már pedig a tejszíntől épphogy nem lesz olyan, mint az eredeti joghurthab.
2021. okt. 11. 10:43
18/24 anonim válasza:
A Friesland (Túró Rudi gyár) 4-5 éve újra gyártotta egy darabig, de talán nem volt rá túl nagy kereslet.
2021. okt. 11. 11:03
19/24 anonim válasza:
15 Hát akkoriban sok mindent ajánlottak, aminek valóságtartalma nem volt.Cukor abban is volt, az sem fogyókúrás.A méz semmivel nem rosszabb, mint a cukor, sőt.Ez pont egy drágább, minőségibb verziója az akkori joghurthabnak.Ez hasonlít rá, ugyanolyat semmiből nem tudsz készíteni, mint amilyenek a gyári feldolgozott élelmiszerek.
Egyébként nem kötelező megcsinálni a receptet, ha szerinted nem jó.
17 Ez sem lesz zsíros az én ízlésem szerint, más szerint lehet, hogy az.Levegős és könnyű attól lesz, hogy jól felvered.
2021. okt. 11. 12:56
20/24 anonim válasza:
Epresre és citromosra emlékszem, 90-es évek elejéről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!