Hízni szeretnék hogyan tegyem? Esetleg milyen tömegnövelőt ajánlanátok?
Endokrinológust ajánlanék. Valószínűleg pajzsmirigy túlműködésed van (öröklődő tud lenni, ahogy az alulműködés is), azért nem tudsz hízni. Én is ilyen voltam, napi 3500 kcal mellett tartottam a 51 kg-os testsúlyomat. Azóta szedek rá gyógyszert, így tudtam is hízni.
Amúgy ezek a tömegnövelők pont ugyanolyanok mint a sima ételek. Ha sima ételből nem tudsz többet enni, mert egyszerűen tele vagy, akkor tömegnövelőt sem fogsz tudni bevinni. Tehát sok értelmük nincs. Csak az egyszerűségük a valódi előnyük, nem kell főzni, csak összekeverni egy kis vízzel és kész van.
190 cm 65 kg voltam gyúrás előtt. Csak fehérjét,Jumbo-t,kreatint használtam,és mindennap sokszor ettem keveset (nem válogattam hogy jajj csak csirkemell,de próbáltam normális kajákat enni) 120 kg lettem.
Szóval ezt ajánlom...nagyon fontos maga az étkezés is,pihenés,edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!