Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hízni szeretnék hogyan tegyem?...

Kinga._ kérdése:

Hízni szeretnék hogyan tegyem? Esetleg milyen tömegnövelőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sajnos 164cm-hez 40kg súly társul és a családi genetika is vékony alkat nagyon-nagyon szeretnék hízni. Szinte minden pillanatban eszem és nem vagyok válogatós. Mindig vagy nassolok vagy eszem sokan a munkahelyen is elképednek,hogy miért nem hízok pedig annyit eszem. Próbáltam már tömegnövelőt is mellé Muscle Mass-ot 2 csomaggal elfogyott és semmi. 23 évesen annyira nem érzem magam így nőiesnek. Tudnátok nekem tippeket adni?

2021. szept. 12. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Endokrinológust ajánlanék. Valószínűleg pajzsmirigy túlműködésed van (öröklődő tud lenni, ahogy az alulműködés is), azért nem tudsz hízni. Én is ilyen voltam, napi 3500 kcal mellett tartottam a 51 kg-os testsúlyomat. Azóta szedek rá gyógyszert, így tudtam is hízni.

Amúgy ezek a tömegnövelők pont ugyanolyanok mint a sima ételek. Ha sima ételből nem tudsz többet enni, mert egyszerűen tele vagy, akkor tömegnövelőt sem fogsz tudni bevinni. Tehát sok értelmük nincs. Csak az egyszerűségük a valódi előnyük, nem kell főzni, csak összekeverni egy kis vízzel és kész van.

2021. szept. 12. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

190 cm 65 kg voltam gyúrás előtt. Csak fehérjét,Jumbo-t,kreatint használtam,és mindennap sokszor ettem keveset (nem válogattam hogy jajj csak csirkemell,de próbáltam normális kajákat enni) 120 kg lettem.

Szóval ezt ajánlom...nagyon fontos maga az étkezés is,pihenés,edzés.

2021. szept. 12. 19:48
 3/6 A kérdező kommentje:
A pajzsmirigyemmel nincs gond folyamatos mefigyelés alatt van mert családban volt vele probléma de minden oké vele.
2021. szept. 12. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Akkor szimplán nem eszel eleget. Vigyél be 3000 kcal körül, amellé ha nem napi 8 órában mozogsz, akkor hízni fogsz. Illetve lehet, hogy érdemes lenne elkezdened edzeni is. Mert ha felszedsz mondjuk 10 kg zsírt, akkor nem biztos, hogy jobban fogsz kinézni, vagy jobban fogod magad érezni. Izmot is ajánlott lenne építeni közben.
2021. szept. 12. 20:50
 5/6 Noren1989 ***** válasza:
Inzulinrezisztencia? Esetleg Merckformin?
2021. szept. 12. 20:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Most voltam 2 hete vérvételen és a cukrom elvileg rendben.Vérszegénység és vas hiány amire VasVital vitamint szedek.
2021. szept. 13. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!