Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi volt a legrosszabb étel,...

Mi volt a legrosszabb étel, amit valaha ettél?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 15:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Campari-mártás!!!Na az egy keserű gané!Nem tudom mennyire lehetett elmebeteg aki kitalálta,és ki az akinek ez "bejött"!?

A sóskával nem vagyok "kibékülve"!:)

2010. aug. 31. 00:18
 22/31 anonim ***** válasza:
94%

slambuc.

apukám egyszer csinált bográcsban, egész éjjel hánytam tőle. azóta az említésétől is rosszul vagyok. mondjuk ízre nem volt rossz, ha jól emlékszem.

de a legrosszabb kaják ízre/állagra talán anyósom főztjei. gyakorlatilag majdnem minden ehetetlen nekem, a "gasztrosznobnak".

2010. aug. 31. 09:49
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
'09:49' - Biztos, hogy a slambuctol hanytal egesz este? Abbol kiindulva, hogy bogracsban keszult, kerti party szaga van a dolognak. Ott pedig nem bambi kerul a poharakba..... :-D
2010. aug. 31. 15:05
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer vendégségben ettetem töltött paprikát fahéjjal ízesitve.

Iszonyatosan rossz :)

2010. szept. 1. 08:41
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
romlott virsli hotdogban , azóta utálom a virslit...blőe
2010. szept. 3. 04:50
 26/31 anonim válasza:
100%
Csokis-vaníliás chips. (már nem kapható sztem) Megettünk belőle vagy 3 dobozzal fejenként, azóta, ha csak rágondolok russzul leszek. XD
2010. okt. 11. 15:28
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

hurka habbal (a'la Besenyő Pista bá')

kipróbaltam, szar volt.

2010. okt. 12. 13:31
 28/31 anonim ***** válasza:
72%
A világból kilehet engem kergetni a májjal.
2011. máj. 22. 01:54
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ismerőseink, akik egyébként nagyon jól főznek, szval ezért sem értem, főztek egy pincepörköltet, amiben a hús tuti romlott volt sztem, de lehet, hogy a krumpli is... szval már szagra is elég vicces volt... de nem mertük nekik megmondani... apukám meg annyira fél ellenkezni másokkal (rajtunk kívül, persze), hogy még elkezdett vitatkozni velünk, hogy miért csak egy kicsit ettünk (azt se kellett volna, de nem akartuk őket megbántani, és ők nem vették észre vmiért)... pedig akkor már kezdett mocorogni a gyomrom :S...
2011. szept. 11. 03:19
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

de ha olyan kajáról van szó, amit alapból utáltam első kóstolásra:

-bármilyen kávés édesség

-teljesen tömény marcipán (a gyümölcsöseket még megeszem)

-lecsó

-kelbimbó

2011. szept. 11. 03:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!