Moziba vihetek magammal enni/innivalót?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 23:40
1/21 anonim válasza:
Hivatalosan nem, de ha berakod táskába és úgy viszed be senki nem fogja megnézni a táskádat, hogy mi van benne.
2/21 anonim válasza:
Sokan visznek inkább kaját, mert amit a moziban lehet kapni drága vagy csak nem a kedvükre való.
3/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2021. júl. 14. 23:47
4/21 anonim válasza:
Azért mondjuk a pacalpörköltet hagyd otthon.
Hivatalosan tilos, de ha nem feltűnően csinálod, akkor táskában be lehet vinni ezt-azt.
5/21 A kérdező kommentje:
Köszi, ez lesz, mert a büfé rablás
2021. júl. 15. 00:16
6/21 A kérdező kommentje:
Ti már "csempésztetek" be kaját/innivalót moziba?
2021. júl. 15. 00:20
7/21 anonim válasza:
Nem lehet, de oka van: a mozijegy árának a nagyrészét lenyúlják a filmforgalmazók. A valódi bevételük a büfén van. Ha te csak jegyet veszel, abból egy vetítés költségei se jönnek vissza. Ezért drága a büfé, mindent annak kell megtermelnie. Legalábbis ez az elmélet. Gyakorlatilag elgondolkodtató, hogy ha a jegyár nagyrészét tényleg lenyúlja a forgalmazó, miért ilyen drága? Meg miért veszik ennyire komolyan a kedvezmények ellenőrzését? Akkor pont hogy az lenne az érdekük, hogy olcsón bemenj, akár trükközött kedvezménnyel, mert több néző többet fogyaszt a drága büfében.
8/21 anonim válasza:
Igen. Vittem be egy chipset meg egy kólát. Azt is csak sötétbe vettem már ki.
9/21 anonim válasza:
Volt hogy 1 literes kólát, csokit vittünk be. De azért valamit mindig vettünk. Pl kukoricát.
10/21 anonim válasza:
Én ritkán megyek moziba, de sosem gondolom túl, innivaló az alapból mindig van nálam, szóval a moziban is nyilván ott van nálam a táskában. Mondjuk popcornt azt általában szoktam venni. De amúgy senkit se érdekel. Nekem pl. egyik családtagom anno bevitte a 2.25 literes (vagy 2.5 literes, nem emlékszem) Pepsijét magával. :D Csak igen, akkor vedd ki a táskádból, ha már sötét van, meg bent a teremben, szóval ne ott kint lógasd a kezedben a dolgokat, hanem táskában vidd be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!