Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Moziba vihetek magammal...

Moziba vihetek magammal enni/innivalót?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 23:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
Nem szabad, de könnyű becsempészni.
2021. júl. 15. 07:25
 12/21 A kérdező kommentje:
Akkor most elkezdek szabályt szegni😈
2021. júl. 15. 07:56
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
1 literes üdítőt még be tudsz vinni, nagyobbal már zavarod a mögötted ülőt is. Ha chipset vagy ilyesmit is viszel, figyelj oda, hogy még reklám alatt bonts ki, pakold az öledbe, rendezd el, amit akarsz, mert rohadt idegesítő, ha a film alatt csörögsz vele.
2021. júl. 15. 08:17
 14/21 anonim ***** válasza:
56%

Általában karamellás popcornt viszek magammal egy kis csomaggal. Sokkal olcsóbb mint a büfés. A büfében üdítőt veszek, többnyire colat :)

Nachot is szeretem de egyszer a nyakamba borították, így attól egy életre elment a kedvem.

2021. júl. 15. 10:43
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
Mozizasban pont a baromi nagy adag kukorica es a hektoliternyi kola a lenyeg, a film csak bonusz arukapcsolas :))) Mozizni azert jar az ember, hogy csorogjon a cukros zacskoval es 'csorozzon' a csajaval a felhomalyban :)))
2021. júl. 15. 12:09
 16/21 A kérdező kommentje:
Ma voltam, csomó mindent vittem be, kb. semmit sem vettem ott, jó érzés volt hogy 4000(plusz-minusz)-szal kevesebb van nekik.
2021. júl. 15. 14:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon gonosz vagyok?
2021. júl. 15. 14:31
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Tudtommal nem tilos bevinni kaját. Én megnéztem egyszer valamelyik Cinema City házirendet és nem volt benne semmi ami tiltotta volna. Nézd meg te is az adott mozi házirendjét ha érdekel. Legutóbb én is vittem be kaját, így a vacsorát is letudtam, míg a popcornnal valószínűleg nem lakok jól. De csomószor vettem már a büfében is kaját, szóval ezt a párat kibírják. Tényleg figyelj arra hogy ne zörögj vele a film közben és akkor nincs gond.
2021. júl. 15. 15:21
 19/21 anonim ***** válasza:
60%

Mit néztél meg?

Hát... Azért ha így nézzük, hogy nekik ettől is kevesebb jutott igen kicsit gonosz vagy

Az más ha szeretnél kikapcsolódni, de kicsit sajnálsz a rágcsákra annyit.

2021. júl. 15. 15:35
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

18, akkor nem nézted elég alaposan.

"A mozi területére csak a moziban vásárolt termék (büfében vagy a kávézóban vásárolt termékek) bevitelére van mód, máshol vásárolt élelmiszert, italt a látogatók nem hozhatnak be magukkal a mozi termeibe."

[link]

2021. júl. 15. 19:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!