Futárok, utáljátok, máshogy bántok azokkal, akik nem adnak borravalót?
Amikor van kiszállítási díj, feleségem nem engedi, hogy adjak borravalót, illetve valahol a netpincéres felület nem is teszi lehetővé. Én viszont nem szeretném, ha emiatt belevernétek a sajtszószba :D
Csak őszintén :)
1 napja vagyok futár, de csak egyszer kaptam kézbe borravalót és nagyon meglepődtem.
Amúgy online kapom így csak a nap végén nézek rá és tervezek is a jövőben ránézni. Egy meglepetésnek veszem és egyátalán nem számolom bele a keresetembe, amikor előre tervezek.
A futár pont az a kategória, ahol bele van kalkulálva a fizetésbe, a borravaló, ami egy elég régi komcsi beidegződés.
Egy 1000 Ft-os szállítási díjba férjen már bele a futár pénze is.
Ezt a beleveri a sajtszószba dolgot, meg hogyan képzeljem el?
Előre beleveri mindegyikbe, hogy hátha nem ad valaki borravalót? Vagy a félórás kiszállítási időből negyed órát hokizással tölt egy műszak alatt többször is? Azért egy ilyen nem akármilyen kandúrbandi lenne.
De igen férjen már bele, ha üzleti alapon szállítási díjat kell fizetni.
Nem éppen, mert vevőként én vagyok helyzetben, és akkor adok borravalót amikor kedvem tartja, nem akkor amikor a futár vágyakozik rá.
Eldöntöm, hogy egy áru/szolgáltatás mennyit ér, asszerint rendelek vagy veszem igénybe. Ha belefér a borravaló adok, ha nem, csak akkor, ha különösen elégedett vagyok.
A postás részéről viszont szemétség hátrébb sorolni valakit, mert nem jattol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!