Mennyi borravalót kell adni a tesco futárnak?
Általában nagyon utálok neten rendelni, mert minden 1500 ft +borravalóval drágább, mint a boltban.
Viszont most megpróbálnám a tescos kiszállítást, mert jelenleg nem akarok "új" autót fizetni, viszont biciklivel vagy gyalog most szívás lenne így a téli időben bevásárolni.
Így is 900 ft a kiszállítás, ami azt mondom h kényelmi szolgáltatás miatt még elfogadható, másként a kisboltban vásárolhatok be, ami majdnem ennyi plusszba kerülne.
De a futárnak mennyit kell adni? Mert ha a kiszállítás vége a borravalóval együtt 1500 forintot is eléri, akkor nem fogok újfent sem online rendelni...
Ti hogy vagytok ezzel a borravaló, netes rendelés kérdéssel?
Nem adok. Napi szinten jön futár, ha mindenkinek adnék, akkor felmerülne a kérdés, hogy nekem a munkámért miért nem adnak 15 percenként pluszba 500 Ft-ot random emberek?
A Wolt futárnál bepipálom néha a borravalót, és ha nagyon-nagyon sok piát rendelek a Tescóból, adok 500-at kb. De csak akkor, ha tényleg 40 kilónál több amit hoz (én általában 1-1,5 hónapra rendelek) és nem vmi fiatal életre való csávó hozza fel a 4.-re. Meg múltkor pl. nő cipelte fel a 50 kilós rendelésemet (nem Tescos) egyedül, akkor kicsit rosszul éreztem magam, úgyh kezébe nyomtam egy ezrest..
A plusz szolgáltatás az persze más, ha pl. babás nő lennék a negyediken, vagy karton vizet rendelnék és a futár felcipelné, akkor en is adnék borravalot.
De 2000 forint + a termékeken felül.. hát azt már nem fizetném ki, akkor mennék biciklivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!