Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 1 főre mennyi az ideális kaja...

1 főre mennyi az ideális kaja költség havonta?

Figyelt kérdés

Egyedülálló vagyok és eddig nem voltam túl tudatos anyagilag. Eldöntöttem, hogy ezen változtatok ​és ma átgondoltam és átnéztem a kiadásaimat.

Az elmúlt hónapban kb 100.000 forintot költöttem kajára. Ez mégis hogy lehet? Mit eszek, aranyat?

Tény, hogy speciális étrendem van és emiatt mindenből csak egészséges és cukormentes stb dolgokat fogyaszthatok, de akkor is... ebben benne van, hogy 2-3 naponta főzök, és néha rendelek ha nagyon fáradt vagyok.

A mai naptól elteszek minden nyugtát és figyelni fogok, hogy mikor mit veszek, mert le akarom csökkenteni ezt az összeget.

Nektek havonta mennyi a kiadásotok kajára? Vagy egyedülállóként mennyi volna a reális szerintetek?

2021. jún. 2. 17:13
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, sok jó tippet írtatok! Megy a zöld!
2021. jún. 3. 20:13
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Ketten vagyunk, nagyjából havi 50-60 ezer megy el kajára. Ebben van hús, zöldség, gyümölcs, tészta, esetenként egy kis nasika, meg ami éppen kell (fűszerek, zöldfűszerek, só, kávé, tea, capucchino, stb.)

Ez szerintem abszolút nem sok.

2021. jún. 9. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!