Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 1 főre mennyi az ideális kaja...

1 főre mennyi az ideális kaja költség havonta?

Figyelt kérdés

Egyedülálló vagyok és eddig nem voltam túl tudatos anyagilag. Eldöntöttem, hogy ezen változtatok ​és ma átgondoltam és átnéztem a kiadásaimat.

Az elmúlt hónapban kb 100.000 forintot költöttem kajára. Ez mégis hogy lehet? Mit eszek, aranyat?

Tény, hogy speciális étrendem van és emiatt mindenből csak egészséges és cukormentes stb dolgokat fogyaszthatok, de akkor is... ebben benne van, hogy 2-3 naponta főzök, és néha rendelek ha nagyon fáradt vagyok.

A mai naptól elteszek minden nyugtát és figyelni fogok, hogy mikor mit veszek, mert le akarom csökkenteni ezt az összeget.

Nektek havonta mennyi a kiadásotok kajára? Vagy egyedülállóként mennyi volna a reális szerintetek?

2021. jún. 2. 17:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%
Mi ketten költünk kb 100at havonta , de nem eszünk húst pl. Ha ennénk lehet nálunk is fejenként lenne annyi, amilyen árak vannak.
2021. jún. 2. 17:15
 2/32 anonim ***** válasza:
90%
Mi kb. feleennyit költünk ...
2021. jún. 2. 17:17
 3/32 A kérdező kommentje:
Én sem eszem húst és úgy lett ennyi...
2021. jún. 2. 17:18
 4/32 anonim ***** válasza:
90%
Húha, akkor tényleg érdemes elrakni a nyugtákat és megnézni, honnan tudnál lefaragni :)
2021. jún. 2. 17:19
 5/32 anonim ***** válasza:
35%

Mi ketten vagyunk a férjemmel, havi kb. 230 ezret költünk ételre. (Minden költést felírok, onnan tudom.)

Nem aranyat eszünk, hanem egyszerűen borzasztó drága lett minden. Tavaly még kijöttünk 180 ezerből, idén ez már lehetetlen.

Ha egyedül élnék, szerintem akkor is 180-200 ezer körül lenne.

2021. jún. 2. 17:20
 6/32 anonim ***** válasza:
78%

5: tehát napi 7.500...???

Étteremben esztek minden nap?

2021. jún. 2. 17:22
 7/32 anonim ***** válasza:
39%
Sokszor rendelünk, de ha bemegyek a boltba vásárolni, akkor is egy csomó pénz elmegy. Csak pár dolgot veszek, és olyan összegeket fizetek, hogy a fülem hatfelé áll. elképesztően elszálltak az árak.
2021. jún. 2. 17:25
 8/32 anonim ***** válasza:
84%
7500 Ft-ból nem jönne ki az étterem! Ha rendelünk valahonnan, az alaphangon 4000 Ft körül van kettőnkre, de egyébként most néztem, hogy abban a városban, ahonnan pár évvel ezelőtt költöztünk el, 5000-6000 alatt nem is úsznánk meg. És akkor az csak egy ebéd, de az ember nem csak egyszer eszik megy nap. Már úgy értem aki tényleg eszik, és nem csak örökké koplal, meg fogyókúrázik.
2021. jún. 2. 17:27
 9/32 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy a "leszaladok 1-2 apróságért" 7-8000 általában nálam is. A hétvégi nagybevásárlás nyilván 2x ennyi.
2021. jún. 2. 17:28
 10/32 anonim ***** válasza:
5%
Egyébként ha már itt tartunk, tök érdekelne, hogy a kérdező hogyan hoz ki ilyen kevés pénzből egy egészséges táplálkozást! 100.000 Ft az egy napra 3300 Ft. Abból mégis milyen egészéges táplálkozás jön ki? Tudsz írni egy példát a napi étkezésedre, kérdező? írod, hogy nem eszel húst, de a zöldségek drágábbak, mint a hús!
2021. jún. 2. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!