Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt költötök az...

Mennyi pénzt költötök az öltözködését egy évszakban és hány ruhadarab az ideális?

Figyelt kérdés

A ruhàzkodàsi kèrdèst inkàbb anyagi szemszögből közelíteném meg evvel a kérdéssel. Mennyi ruha ideális egy évszakban? Kiváncsi lennék, hogy hány darabot hordtak rendszeresen illetve megközelítőleg mennyivel rendelkeztek? Mennyi pénzt áldoztok egy évszakban az öltözködése? Hány évig használtok egy ruha darabot (cipő,ruha,kiegészítőra is értem)?

Én azt veszem észre hogy nem érdemes irreális összeget kiadni és nagyobb mennyiséget felhalmozni, mert a nagyrészét nem hordom és a ruhának nincs értéke. Hiába márkás és 50.000 forint egy nagy nevű pulóver a belvárosban az outletbe megkapom akár 10.000 ért akciósan.

Férfiak és nők válaszára is kiváncsi vagyok!

2016. nov. 21. 13:52
 1/2 A kérdező kommentje:
Nyelvtani hibákért elnézést
2016. nov. 21. 13:54
 2/2 anonim ***** válasza:
82%

addig használom míg ki nem kopik, ki nem bolyhosodik, meg nem nyúlik, meg nem unom. Van 3 farmerem, 20zoknim, 10 alsógatyám, 10 pólóm, meg 10 pulcsim, 1 téli kabátom meg 1 mellényem és 3 cipőm.

Ennyi a ruhatáram

28F

2016. nov. 21. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!