Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Ti milyen ruhákban futtok...

Ti milyen ruhákban futtok télen? Melyik a réteges öltözködésetek elengedhetetlenebb része?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el nyáron futni és télen sem szeretném abbahagyni. Ti milyen ruhákat szoktatok felvenni a nagy hidegekben, milyen ruhadarabokat szerezzek be? Ilyenekre gondolok, hogy széldzseki, bundabugyi... . A válszokért előre is köszi :D

#idő #könnyű #kényelem #ruhadarab #Legelengedhetetlenebb #téli futás
2016. okt. 11. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Megfelelő futóruházatot, semmiképpen nem bundabugyit...

A megfelelő sportruházat műszálas, illetve már nagyon spéci anyagok vannak... a pamut, vászon stb beszívják az izzadtságot, magukban tartják, te pedig tüdőgyulladást kapsz... a műszálas sportruházaton pedig átjut az izzadtság és el tud párologni...

Legallurra mindenképpen technikai aláöltözet és azt követik a rétegek... de az már elégge személyfüggő ki mit mikor milyen hidegben igényel.

[link]

Régen még mínusz 10 ben is kint futottam... voszont rettenetesen kényelmetlen az a sok ruha... + ha leizzadsz, és 2-3 km-re vagy otthonról vagy a kocsitól és szíved szerint már megállnál... akkor bizony nagyon kellemetlen élményeid lesznek...

Úgyhogy én inkább edzőteremben futok futópadon...

2016. okt. 11. 19:37
 2/4 anonim válasza:

[link]

Én így szoktam futni szinte ugyanilyen ruházatban. Ha nagyon hideg van felkapok még egy sima pamut kapucnis pulcsit. A nadrágnál lehetne még valamit kitalálni, hogy biztosan ne fázzon fel az ember,nőknek erre jobban oda kell figyelni gondolom, én nem igazán szoktam ezzel foglalkozni (pedig kéne), mindig legyél mozgásban, próbálj meg ne nagyon megállni, otthon azonnal jó meleg fürdő, tea.

2016. okt. 13. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Futócipő+Running Thights+Termo hosszúújjú+Termofelső+Futósapka+Futókesztyű -10 alatt még egy pulóver rájön és elég.
2016. okt. 21. 13:07
 4/4 anonim válasza:
én hosszú ujjú + pulcsiban futottam sima nadrág, sál, sapka, vagy fülvédő, de ha félted a fejbőröd akkor sapka. nekem ez elég volt. mondjuk nekem kb 5 perc sétára van egy park..
2016. okt. 27. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!