Szerintetek is nagyon leromlott a réteges jégkrémtorta amióta átcsomagolták?
Figyelt kérdés
Szinte eltűnt belőle a ropogós csoki és maradt egy kis tejszinízű valami. Ezt a fagyit szerettem legjobban, finom volt a cappuccinós és a vaníliás is.2016. jún. 1. 14:08
1/7 anonim válasza:
Vegre nem csak en vettem eszre, komolyan mondom olyan silany minoseg lett hogy hihetetlen, ehetetlen, vizes, rossz az egesz! Mintha egy kis tejszin vizzel es valami csokival.. regen a kedvencem volt de innentol kezdve elkerulom!
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, tejszin, már nem vanília és a csoki is silány lett és nagyon kevés, eltűnt belőle a sok-sok ropogós finom csoki, inkább emelték volna kicsit az árát, ne a minőséget rontották volna le ennyire.
Ez a fagyi volt a kedvencem, mindig ezt vettem most már nem fogom. Vettem egy kávésat és tegnap egy vaníliásat, de kár volt. :-(
2016. jún. 1. 15:46
3/7 A kérdező kommentje:
Vajon a többi Gelatellis jégkrém is ilyen rossz lett?
2016. jún. 1. 15:51
5/7 A kérdező kommentje:
Az biztos, de majdnem háromszor annyiba kerül és régen ez is hasonló volt, mint a vienetta.
2016. jún. 2. 07:32
6/7 anonim válasza:
Igen , mi is észrevettük, de sajnos más jégkrémeket , fagyitortákat is szinte lebutítottak.
Nekem is a pont azok voltak a kedvenceim, mint neked :)
Igaz, hogy a Vienetta még mindig finom, de kicsi és nagyon drága.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor jobb lesz ha áttérek a házi fagyihoz, ha a többit is lebutították.
2016. jún. 2. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!