Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit jelent Rétegesen öltözködni?

Xyasdd kérdése:

Mit jelent Rétegesen öltözködni?

Figyelt kérdés
Nyilván tudom nagyjából mit jelent, de mégis részletesen, pontosan mit takar? Anno 20 éve mondta az ofönk de nem mondta el hogyan is kell pontosan. Sejtésem van, tehát ne 1 póló és nagyon vastag pulcsi a kabát alá hanem atléta polo vékony pulcsi vékonypulcsi és kabát ez a tippem.

2016. jan. 7. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs erre kőbe vésett szabály, és az emberek hőérzete is eltérő, meg az időjárás se mindig egyforma. Rajtam valamelyik nap 5 pulcsi volt (pólót már nem is veszek, inkább ahelyett is pulcsi, annyira melegem még bent sincs hogy sok legyen, sajnos fázós vagyok) + kabát.
2016. jan. 7. 17:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Rétegesen öltözködni igazából csak annyi, hogy úgy indulj el otthonról, hogy ha kint vagy, akkor ne fázz, bent meg ne legyen meleged. Szóval mindig le tudj venni, vagy felvenni több ruhadarabot.
2016. jan. 8. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!