Nagyon magas, vékony srác vagyok és nem tudok öltözködni. Valaki el tudna látni néhány tanáccsal?
Szóval az a helyzet, hogy egész eddig rosszul öltözködtem és erre most döbbentem csak rá. Változtatni akarok, de azt sem tudom mi, hogyan, merre. Elég nehéz eset is vagyok, ugyanis nagyon magas és vékony vagyok. 192 cm és jelenleg kb. olyan 67 kg. A legnagyobb gondom a nadrág választás. Minden farmerom ami van most csak lóg rajtam. A csípőméretük 2 számmal nagyobb mint ami kéne és mindig az öv tartotta szinte és hát úszok bennük.
Felpróbáltam a méretemben slim fit farmerokat, de kényelmetlennek érzem, túl feszülős nekem, és talán nem is a legjobb, mert hosszú, vékony gólyalábaim vannak és ezt így jobban kiemeli. :D Ugyanez volt a slim-straight fazonnal is, túl szűknek érzem, nem bírnám megszokni, nekem kell ott egy kis hely vagy csak nagyon megszoktam a laza nadrágokat.
Szóval az ilyen égimeszelő gólyalábú embereknek mint én melyik fazon illik? Sima straight-cut gáz lenne nekem és próbáljak inkább megszokni egy karcsúsítottabbat? Persze a kényelem a legfontosabb, de az is, hogy ne úgy nézzek ki mint egy bohóc. :)
Köszönöm ha segítetek.
Csak nézz rá Tom Keiferre. Ha rajta szűk a nadrág, akkor magadra is találsz olyat, ami nem lóg, még csak varratnod sem kell, mert gondolom nem akarod, hogy így feszüljön a seggeden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!