17/f. Sosem akartam menőn meg divatosan öltözködni, csak márkásan, minden pénzemet beleölve kb elértem azt, hogy csak márkás cucc legyen rajtam minden nap.15-19 ezres szett elég, vagy kell-e drágább?
Na, ezért nem ismeredek velem egykorúakkal! :"D
Ha neked a márka számít, nem a minőség (nem ugyanaz!), akkor ne társkeresőre regisztrálj, hanem minimum (!) a Nike webshopjába.
Az olcsóbb cipőm több mint 15 de csak mert netről rendeltem, itthon 34-ért vesztegették a márkaboltok...
Farmer+pulóver már közel 15-20k ami nem is "márkás" csak simán breshka vagy H&M, nem igazán értem, hogy lesz egy komplett szett meg 15-19k-ból
Én sem értem hogy lehet egy márkás szett 20ezer alatt, magában egy márkás cipő drágább ennél.
De mondjuk elég gáz ha tele vagy márkareklámokkal. Az ilyen elég nevetséges. Öltözködni olcsón is lehet normálisan. A márkás cuccoknál csak a reklámot meg a nevet fizeted, nem a minőséget. Sok észre nem vall így öltözni...
Már hogy az összes ruha összértéke 15-19.000??
Ne haragudj, de egy márkás póló kezdődik ott, hogy 15-19.000 Ft.
Egy márkás szett olyan 120-160.000 Ft-nál kezdődik:
Cipő: 30-40.000
Farmer: 40-50.000
Pulóver: 40-50.000
Póló: 15-20.000
És ebben még nincs kabát, mert akkor még nyugodtan adj hozzá megint vagy 120e-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!