Nem túl "darkos" vagy hogy mondjam egy ilyen szett egy majdnem 13 éves, hetedikes lánynak?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, de szerintem nem a koromhoz illik.
Nem is a feketével van a gond, hanem az összképpel.
Sima, egyszínű fekete felső, fekete csőfarmer, ilyen vékony, combközépig érő akármi, ami olyan mint egy függöny:D na, várjunk, így nem valami érthető.Egy denevér ujjú kimonó(?)szerűség.Fekete, és ahogy megyek olyan mintha valami "bukott angyal" szárnyai lennének:'D fekete velúr bokacsizma.A fekete csipkés felsőmet inkább ehez a szetthez nem veszem fel, mert még összekevernek Andy Biersack-al.
2015. szept. 13. 19:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem király, mondjuk egy vanssel vagy valami tornacipővel királyabb lenne, ha túl feketének érzed a nadrágot cseréld le sima farmerre és kész, de ha tiszta feketében érzed jól magad vedd fel így, ahogy kitaláltad. Nekem is van olyan napom amikor tetőtől talpig feketében van kedvem kimenni az utcára.
2/5 opened paradise válasza:
Nincs azzal sem baj,ha kicsit darkos :D
De amúgy jó.
3/5 opened paradise válasza:
És a cipő lehetne fehér is.
4/5 anonim válasza:
na kb én így néztem ki 13 évesen :D
mai emberek nem mernek kitűnni.
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik :D de arra azért vigyázz hogy nehogy összekeverjenek Andy Herezacskóval :cc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!