17/f. Sosem akartam menőn meg divatosan öltözködni, csak márkásan, minden pénzemet beleölve kb elértem azt, hogy csak márkás cucc legyen rajtam minden nap.15-19 ezres szett elég, vagy kell-e drágább?
Jesszus. Ha kevésnek érzed, költs rá többet. De amúgy az ízlés nem a pénznél meg a márkánál kezdődik, az igényesség sem, turiból is fel lehet öltözni ízlésesen, csak ahhoz ízlés kell.
Az meg elég álszent dolog, hogy jaj, én nem vagyok divatmajom, de csakamárkamárkamárka... nem érzed, hogy ez így elég ellentmondásos? Mert a márkát is azért veszed, mert az divat, mert az vmit tükröz.
Ez hülyeség.
Beszéltem én minőségről? Nem+ Beszéltem én divatról? Nem! Csak márkásságról.
Ha az ilyen Berska meg HM már márkásnak számítanak, akkor itt a szettem:
póló 2-3000
nadrág 6-8000
cipő 6-8000
És amit ebből tudok venni, annál nem néz ki jobban a 40 ezres cipő.. 7000ért is lehet venni olyan cipőt, aminek fehér csík van az alján, és bírja a sarat.
Fűt, fát ugatnak itt rám egyesek, holott én csak a minimumot akarom, nem ezeket a 120 ezres szetteket, vagy amiről mr/ms 10:02 beszél itt. Meg amúgy is, nem anyuci pénzéből veszem ezeket, hanem próbálok megdolgozni érte, több-kevesebb sikerrel.
szakadok ezen a kérdésen:D azt hittem, valami több százezres sznob hülye szettről lesz szó. h&m meg bershka nem márka, ezek amiket írtál árak, kifejezzen olcsó kategóriásak. főleg 8 ezerért cipő.. elég szomorú, hogy minden pénzedet ebbe ölöd bele.
és ha azt írjuk, hogy kell drágább, akkor mit csinálsz?? bankot rabolsz? mert hogy ennél több pénzed már nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!