Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Konyhafőnö...

Mi a véleményetek a Konyhafőnökben Orsiról?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok Orsiról, mert Én azt gondolom, hogy egy nagy bunkó paraszt!

2021. máj. 29. 12:06
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Hááát nem akarok utálatos lenni, mert nem én készültem fel sok munka árán egy ilyen versenyre, de én személy szerint nem bírtam. Amit a Szonjával is folyamatosan művelt, az az értelmetlen cicaharc, na nálam azzal vágta el végleg magát. Meg tényleg, ahogy mindenkivel beszélt, holott már másodszorra próbálkozik, mert hiába hiszi azt, elsőre nem volt elég jó. Nem kívánok neki semmi rosszat, az ő baja, ha ilyen, minden esetre örültem, mikor végre kivágták.
2021. jún. 11. 23:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!