Mi a véleményetek a Konyhafőnökben Orsiról?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok Orsiról, mert Én azt gondolom, hogy egy nagy bunkó paraszt!2021. máj. 29. 12:06
11/41 anonim válasza:
10es, tudjuk, en is tudom, 9es vagyok. Attól meg mondjuk gáz, ahogy a média felhasznál egy nyilvánvalóan mentális betegséggel küzdő egyént.
12/41 anonim válasza:
Egyébként tudja valaki miért pikkel Orsi arra a másikra? Nem láttam azt a részt sajnos.
13/41 anonim válasza:
Szonjára pikkel. Tudtommal akkor kezdődött, amikor kettes csapatokban dolgoztak. Orsinak van ez a maximalista személyisége, azt gondolja magáról, hogy csak ő tud főzni, Szonja meg nem tudta felvenni a stílusát és a pörgést. Konkrét konfliktusuk szerintem nem volt, egyszerűen annyira más személyiség a két nő, hogy Orsit irritálja ez a típus. A szomorú csak az, hogy ezt Orsi nem tudja magában leküzdeni és inkább csendben maradni. Azért az valóban durva volt, hogy a saját kék csapattársát hátráltatta a bilinccsel. Na de ki tudja, hogy ez megint mennyire megrendezett a nézettség kedvéért. Azért mikor Ivett akadt ki Wendyre, és szexista megjegyzésekkel illette, az sem volt szép, a csatorna persze ki nem bírta volna, hogy ne adja le azt a jelenetet.
14/41 anonim válasza:
Mentális zavara lehet,teljes ellenséget lát Szonjában.
Tavaly sokkal rosszabb volt,én konkrétan nem bírtam egy adást sem végignézni.
Most már nézhető.
Viszont akármilyen is,a főzésbe odateszi magát.
A nézőknek meg kell a show.
Ezért tartják bent Szonját is,meg őt is.
15/41 anonim válasza:
10-es voltam. Próbálok korrekt lenni és másokat is erre bíztatnék. Pasi szemmel nézem a műsor szereplőit. Mit látok ? Azt látom, hogy van egy Orsi, aki , hát, hogy azt mondjam, nem a pasik álma, a másik csajokat szívesebben vizslatom. Aztán vizsgáljuk meg, hogy a konyhai munkához mennyire ért Orsi és mennyire a többiek. Mikor konyhafőnök volt Orsi, akkor azonnal tudta, hogy mit akar, azonnal ki tudta osztani a feladatokat, én úgy látom, hogy Orsi vezetői hajlamokkal jól van eleresztve, de alkalmazottként nem teljesítene jól. Csapatban nem tudna dolgozni. Igen ám, de mi is a tét ? Nem kevés pénz az amire hajt. Elgondolkodom, hogy , ha nem lenne ez a tét és csak egy sima mezei munkanap lenne, ahol Orsi a többiekkel kell, hogy dolgozzon, , na vajon akkor sem lenne jó csapatjátékos ? Ez az amit sosem fogunk megtudni. Szakmailag, azt mondom, hogy megérdemelné a pénzt. Gondoljátok jól végig. Csak szakmai szempontokat vizsgáljatok. Rohadtul eltökélt, hogy bejusson a döntőbe. A döntőben csak egyénenként fogják vizsgálni a teljesítményt és szerintem a döntőben a helye. Mondom mindezt úgy, hogy irritál az Orsi személyisége.
16/41 anonim válasza:
Igen,de a kínai csajnak is (tudom,nem ez volt a kérdés).
Amúgy Orsi szakmai tudását és akaratát nem vitatom,szerintem ennyire senkinek nem fontos ez az egész.
De túlzottan energiáit Szonjára fordítja,erre rá fog menni.
+Nem jön rá,hogy Szonját ezzel egyre jobbá teszi.
17/41 anonim válasza:
16-os, azt hiszem elmondtad a lényeget.
"Amúgy Orsi szakmai tudását és akaratát nem vitatom,szerintem ennyire senkinek nem fontos ez az egész."
18/41 anonim válasza:
A séfek pont ezért fogják a kinai csajt (Mengy?) dobogóra állitani mert ő igazi konyhafőnök, tud csapatban is teljesiteni. Orsi nem. És a séfek konyhafőnököt keresnek. Ezt ne felejtsük el.
19/41 anonim válasza:
18, nem tudom, hogy kit fognak választani, de ha konyha főnököt keresnek, akkor annak nem kell tudnia csapatban dolgozni. A főnöknek irányítani kell tudni. A főnök együtt dolgozik a beosztottakkal ? Nem.
20/41 anonim válasza:
Lehet, de Orsi irányitani nem tud. Ő akart mindent megcsinálni mert szerinte a többiek (itt a 2 lány) nem ütötte meg a szintet. Ez nem szimpatikus hozzáállás. A kommentben is azt mondta, neki kellett mindent csinálnia, és hogy ő nem hagyja hogy azt amit eddig elért elveszitse két "menstruáló"lány miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!