Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Konyhafőnökből melyik...

A Konyhafőnökből melyik zsűrit szeretitek és melyiket utáljátok?

Figyelt kérdés
(Én Zé-t bírom,Ákost is szeretem) Jenőt..Utálom
2021. máj. 4. 11:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerepet,játszanak nekem mindegyik szimpi . Amúgy jó fejek !
2021. máj. 4. 11:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Jó amúgy Jenőt az elején bírtam. Abban az évadban amelyikben Armando és Ádám döntőztek ott kivételezett Ádámmal. Mindig kivételezik a pirosakkal!Ezért is nem szeretem
2021. máj. 4. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
En a konyhafonokbol a kamerast szeretem a legjobban, mert azt sem tudom ki lehet :)
2021. máj. 4. 12:31
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Én zét meg jenőt nagyon utálom. Zé az túljátssza magát mindig. Olyan mint egy kanos tini aki azthiszi a showder klubban van. Jenő meg egy pökhendi kis pöcs. Már rég nem a tehetségről meg a gasztronómiáról szól az egész műsor hanem a röhögésről. Kár pedig nagyon szerettem mert tényleg nagyon jókat lehetett belőle tanulni meg új technikákat megismerni
2021. máj. 4. 12:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jenő egyre kevesbé szimpi. Zé kissé tultolja de legalabb osztja Jenőt. Jeno kivetelezik, oke h mindenki a sajat csapatat tolja, de nem ennyire elvakult mint ő. Lehet eddig is ilyen volt musor, en eddig csak kesobbtol lattam, de most ez a benakat is mutatjuk h bekerul- e ez olyan x faktoros mar. Nem jon be.
2021. máj. 5. 23:19
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
régebben jobb zsűri volt még Pijerrel . Kér higy nincs már női zsűritag...így olyan mint egy kanos buli meccs után az öltözőben.
2021. máj. 7. 22:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Zé kicsit idegesítően túljátssza magát, de amúgy nincs vele bajom. Vajda Pierre egy idegesítő sznob volt, Rozina meg nagyképű, lenéző. A séfek közül Bernáth Józsefet kedveltem, kivéve mikor kidobott ételeket a kukába. Ákos is szimpatikus, érthetően magyaráz a versenyzőknek, nem kivételezik úgy a csapatával, mint Jenő, összességében sokkal szerényebb embernek is tűnik, nem olyan lenéző, felsőbbséges, mint Jenő, akit nagyon nem bírok.
2021. máj. 12. 11:23
 8/12 anonim válasza:
100%

Jenőt azért nem kedvelem, mert nagyon elfogult és nagyképű (oké, megvan rá az oka, de nem gondolom, hogy műsorban kéne produkálnia a felsőbbrendűségét.)

Ákost nagyon bírom. Sokkal reálisabb és kifinomultabb, mint Jenő.

Zével sincs bajom. Jó kis műsorvezető, aki tol néhány poént, valamint van köze a főzéshez.

2021. máj. 13. 08:58
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Zé-t nagyon bírom, haláli :D

Ákossal nincs semmi bajom

Jenőt utálom, taszít, idegesít

2021. máj. 20. 20:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Jenő nagyképű, és iszonyat lekezelő. Zé beszédhibás, hadar, és olyan mint egy tizenhét éves srác, azzal a 80-as évekbeli hajával. Ráadásul görcsösen próbál vicces lenni, és csak nagyon ritkán sikerül neki. Folyton ugyanazokat a szófordulatokat ismétli, minden adásban.

Egyedül szerintem Ákos az, aki normálisan viselkedik a csapattal is, a többiekkel is. Pedig ő is lehetne nagyképű, még sincs elszállva magától úgy mint Jenő Séf.

2021. máj. 26. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!