Konyhafőnök huszonhatodik adásában a Pierret miért nem kinálták meg tortá al?
szerintem mindig megkínálnak mindenkit, de tleg a fél műsoridőben azt akarod nézni, hogy majszolnak?
Csak a lényeges dolgokat vágják be, így sosem mutatják minthárom zsűriteg kóstolását, és csak az egyikőjül véleményét halljuk, többnyire a Z-ét, de gondolom nagyjából ez is közös vélemény.
Én arra tippelek, hogy mindenki kóstol, csak rövid a műsor, és nem mutatják mindet. És gondolom a Pierre bácsi eszik a legmalacabbul, ezért őt kevesebbszer vágják be.
Nekem jobban tetszene a műsor, ha több főzést mutatnának benne és nem csak ilyen elnagyoltan.
Meg díjaznám, ha az aláfestő zene nem lenne olyan hangos. Emiatt élvezhetetlen a műsor. Folyton a távirányítót nyomom. Ha beszélnek, akkor hang fel, ha jön a robaj, akkor gyorsan le, de akkor a következő duma újra halk. Béna műsor így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!