Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Konyhafőnö...

Mi a véleményetek a Konyhafőnökben Orsiról?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok Orsiról, mert Én azt gondolom, hogy egy nagy bunkó paraszt!

2021. máj. 29. 12:06
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem, Orsinak nincsenek vezetői készségei. Egy vezető irányít, nem pedig diktátorkodik. Egy vezető motivál és irányt mutat, nem pedig elnyom és félelmet kelt. Egy vezető ösztönöz, nem pedig bizonytalanságot generál.

Ez a nő képtelen önmagán túl látni. Ha alkalmas lenne a feladatra mentálisan, akkor ezt átlátná, de ő egomán és önmagán kívül nem lát mást. Egy jó vezetőnek nem kell mindent tudnia, hanem jó emberekkel kell körülvennie magát, akikben megbízik, hogy a kiadott részfeladatokat jól megcsinálják és hagyja is, hogy megcsinálják. Ez a nő csak dirigál, pattog, paraszt módon leordít mindenkit.

2021. máj. 30. 07:00
 22/41 anonim ***** válasza:
52%
#21 , Képzeld magad a helyébe, hogy esélyes lenne a 10 millára, de egy csapattárs miatt ezt elbukhatja. Mivel Orsi tud a legtöbbet a konyhában, ezért mindenki csak hátráltatja. Ezért nem igazságos ez a verseny, mert nem az egyén képességei szerint történik a szelektálás. Ha egy foci csapatban valaki gyengébb, akkor azt kirakják a csapatból. Itt nincs erre lehetőség. Persze érdekessé teszi a versenyt,hogy te kapsz egy előnyt, te meg kapsz egy hátrányt, de hol van ilyenkor a sportszerű verseny, ahol mindenki azonos nehézségű feladattal indul neki a megmérettetésnek.
2021. máj. 30. 17:01
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

22 nem a csapatverseny miatt nem jut el a döntőig. Remélem mondjuk nem jut el.

A többiek nem hátráltatták volna, ha megmondja mit szeretne és nem az első pontosító visszakérdezésnél vagja rá, hogy akkot majd ő megcsinálja.

Amúgy érdekes Szonja most lefőzte... 🤣

Ha ennek a tardnak adnak 10misit én eskü nem nézek többet tv-t. 🤣 Mondjuk most se tudom minek nézek.

2021. máj. 30. 17:31
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó vezető átlátja kire mit bizhat. Ha ő úgy itélte meg hogy a 2 lány hátráltatja, akkor valami kiskuta melót, pucolás, kockázás, kavargatás stb, ki lehetett volna nekik kulturáltan osztani. Nem üvöltözve, csapkodva. É
2021. máj. 30. 18:10
 25/41 anonim ***** válasza:
90%

Orsit nagyon megutáltam amikor paraszt volt és lenéző a csapatos feladatban. Szerinte csak ő tud ott főzni. Az meg különösképp bunkóság volt, amikor Szonja és ő is felkerültek a galériára, Szonja nyújtotta volna neki a kezét pacsira (azok után, hogy megint kib*szott Szonjával) és ő direkt nem adott pacsit.

Remélem hamarosan kiesik Orsi.

2021. máj. 31. 15:58
 26/41 anonim válasza:
100%
Szerintem tehetséges, viszont kár érte, mert nem való konyhafőnöknek, nem képes csapatban dolgozni, a stílusáról, modoráról meg ne is beszéljünk...
2021. máj. 31. 22:04
 27/41 anonim ***** válasza:
78%
Orsi kissé hasonlít egy filmbeli szereplőre (Dr House) Szerintem is van tehetsége a főzéshez, de emberileg nem lesz senkinek a szíve csücske. El kell dönteni, hogy szakmai szempontokat veszünk figyelembe, vagy emberi szempontokat. A kettő nem mindig vág egybe.
2021. jún. 1. 14:20
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
27/ KonyhaFŐNÖK a műsor címe... ergo az emberi oldalnak is számítania kell. 🤷‍♀️
2021. jún. 1. 15:10
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

Ugye őt ismeritek ? Nem a emberi oldaláról híres.

[link]

2021. jún. 1. 16:06
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Gordon zseniális, de paraszt szintén. Ő inkább a kivétel, aki erősíti a szabályt, hogy na így ne.

Megjegyzem, valahogy akkor kezdett el világhírű lenni, amikor már valaki volt és jött a stílus mellé, nem hiszem, hogy fordítva volt, mert ezzel a stílussal, amit most előad nem ért volna oda ahol most van.

Orsikának is előbb bizonyítani kéne, dehát a kis oktondi fordítva ül a pacin. Ő egy senki jelenleg és ezzel a stílussal az is marad.

2021. jún. 1. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!