Mi a véleményetek a Konyhafőnökben Orsiról?
Nem, Orsinak nincsenek vezetői készségei. Egy vezető irányít, nem pedig diktátorkodik. Egy vezető motivál és irányt mutat, nem pedig elnyom és félelmet kelt. Egy vezető ösztönöz, nem pedig bizonytalanságot generál.
Ez a nő képtelen önmagán túl látni. Ha alkalmas lenne a feladatra mentálisan, akkor ezt átlátná, de ő egomán és önmagán kívül nem lát mást. Egy jó vezetőnek nem kell mindent tudnia, hanem jó emberekkel kell körülvennie magát, akikben megbízik, hogy a kiadott részfeladatokat jól megcsinálják és hagyja is, hogy megcsinálják. Ez a nő csak dirigál, pattog, paraszt módon leordít mindenkit.
22 nem a csapatverseny miatt nem jut el a döntőig. Remélem mondjuk nem jut el.
A többiek nem hátráltatták volna, ha megmondja mit szeretne és nem az első pontosító visszakérdezésnél vagja rá, hogy akkot majd ő megcsinálja.
Amúgy érdekes Szonja most lefőzte... 🤣
Ha ennek a tardnak adnak 10misit én eskü nem nézek többet tv-t. 🤣 Mondjuk most se tudom minek nézek.
Orsit nagyon megutáltam amikor paraszt volt és lenéző a csapatos feladatban. Szerinte csak ő tud ott főzni. Az meg különösképp bunkóság volt, amikor Szonja és ő is felkerültek a galériára, Szonja nyújtotta volna neki a kezét pacsira (azok után, hogy megint kib*szott Szonjával) és ő direkt nem adott pacsit.
Remélem hamarosan kiesik Orsi.
Ugye őt ismeritek ? Nem a emberi oldaláról híres.
Gordon zseniális, de paraszt szintén. Ő inkább a kivétel, aki erősíti a szabályt, hogy na így ne.
Megjegyzem, valahogy akkor kezdett el világhírű lenni, amikor már valaki volt és jött a stílus mellé, nem hiszem, hogy fordítva volt, mert ezzel a stílussal, amit most előad nem ért volna oda ahol most van.
Orsikának is előbb bizonyítani kéne, dehát a kis oktondi fordítva ül a pacin. Ő egy senki jelenleg és ezzel a stílussal az is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!