Mi a véleményetek a Konyhafőnökben Orsiról?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok Orsiról, mert Én azt gondolom, hogy egy nagy bunkó paraszt!2021. máj. 29. 12:06
31/41 anonim válasza:
Nem tudom ti látatok e már rendes konyhát?
De a mostani évad versenyzöi közül az orsit lehetne legjoban használni egy rendes konyhán.
32/41 anonim válasza:
31/ aztán az a rendes konyha gyorsan kiürülne és Orsika egyedül állna benne, mert emberekkel így nem lehet viselkedni.
33/41 anonim válasza:
32-.es egy konyhán arrogánsnak és bunkónak kell lenni 15 éve dolgozom a vendéglátsban 5 éve séfként.
35/41 anonim válasza:
Oke, főzni még úgy-ahogy tud, de nem tud csapatban dolgozni, törtető és beképzelt. Kíváncsi vagyok, hol dolgozott eddig, vajon és hogy ott is ilyen suttyó volt e.
36/41 anonim válasza:
#35: A tavalyi Konyhafőnökben azt mondta, hogy gyorsétteremben dolgozott. A hivatalos fb oldalán meg a KFC pultja mögött fotózkodik.
37/41 anonim válasza:
#33 - Úgy gondolom, hogy ha egy konyhán mindenki tudja a dolgát, akkor nincs szükség a bunkóságra és az arroganciára.
38/41 anonim válasza:
37.- Te dolgoztál már igazi konyhán?
39/41 anonim válasza:
Eléggé visszataszító személyisége van. Pökhendi, öntelt, lenézi a többieket, csak magáról meg a "mély érzéseiről" tud beszélni. Nem akarok neki rosszat, de nem szurkoltam neki.
40/41 anonim válasza:
Valahogy a két séf is megemlítette, hogy nem jó a stílus és nem csapatjátékos és nem is vitték a döntőbe.
Ezek szerint a két csillagocskával bíró séf sem látott még rendes konyhát... 🤣
Ugye kedves 38as, te aki séfként (?) dolgozol és szerinted bunkónak kell lenni... na neked lehet ezért nincs csillagod. 😉😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!