A nagymamád melyik ételét szereted, szeretted a legjobban?
És volt benne valami kis egyedi,amit csak Ő szokott "beletenni"?Amitől az étele különleges?
Kipróbálnám,ha leírod nékem!
Köszi!
Én a húslevesét szeretem.
Mindig van benne cérnametélt, krumpli, répa és csirkemell husi. Meg persze lé. Mármint főz benne hagymát is, de én mindig ezeket kapom, mert nagyon szeretem.
11/L
a krumplislángosos vagyok :) még eszembe jutott egy dolog
amit feltétlen próbáljatok ki az a szilvásgombóc mákos porcukorral megszórva. ISTENI
Mind a két nagymamám főztjét imádom!!!
Hús leves (csirkemellel,répával,krumplival,házi csigatésztával)
Pizza
rántott cuccok
isteni sütemények
mákos tészta
gyros
makaróni
és minden amit csak kérek nagyon finom:)
krumplis rétes, meggyes rétes, túrós rétes ő maga gyúrta
paradicsomleves, hurka, kolbász krumplival, madártej, tiramisú, mézes-krémes, almáskrémes, lekváros palacsinta, hatlapos, mindenféle puding zizivel meg csokitortareszelékkel, must, pörköltek, hájas sütik, töpörtyűs lángos sok tejföllel és sajttal, mindenféle piték
Az egyik mamám töltött csirkéje, rántott húsa sült krumplival, csirkepörköltje és a lecsója!! awww
Nem tudom, mitől, de valamitől jellegzetes, ahogy ő készíti el ezeket a kajákat ÉS FINOM! Pedig alapból nem is vagyok oda értük... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!