Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A nagymamád melyik ételét...

A nagymamád melyik ételét szereted, szeretted a legjobban?

Figyelt kérdés

És volt benne valami kis egyedi,amit csak Ő szokott "beletenni"?Amitől az étele különleges?

Kipróbálnám,ha leírod nékem!

Köszi!

2010. aug. 23. 19:23
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
100%

Én a húslevesét szeretem.

Mindig van benne cérnametélt, krumpli, répa és csirkemell husi. Meg persze lé. Mármint főz benne hagymát is, de én mindig ezeket kapom, mert nagyon szeretem.

11/L

2011. jún. 22. 09:31
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

a krumplislángosos vagyok :) még eszembe jutott egy dolog

amit feltétlen próbáljatok ki az a szilvásgombóc mákos porcukorral megszórva. ISTENI

2011. jún. 27. 23:57
 23/35 anonim ***** válasza:
A tejespitéje utánozhatatlan volt. :)
2011. júl. 7. 13:49
 24/35 anonim válasza:
Húsleves, gulyás, rakott palacsinta házi lekvárral, házi sajt, saját sütésű kenyér, zserbó. :)))
2011. júl. 7. 14:36
 25/35 anonim ***** válasza:
Imádom a palacsintáját,bár egy kicsit olajos,de nyammm......szilvás-barackos gombóc fahéjas cukorral,töltött káposzta!Sorolhatnám annyi van de 1 mindegyikre igaz,hogy nem egy diétás/light kaja!=)
2011. júl. 7. 21:01
 26/35 anonim ***** válasza:

Mind a két nagymamám főztjét imádom!!!

Hús leves (csirkemellel,répával,krumplival,házi csigatésztával)

Pizza

rántott cuccok

isteni sütemények

mákos tészta

gyros

makaróni

és minden amit csak kérek nagyon finom:)

2011. júl. 7. 21:10
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Az én nagymamám annyira rosszuk fözött, hogy 10 éves koromtól inkább én föztem a csaadra, mindhogy megegyem, amit ö föz. (De egyébként nagyon szerettem, csak fözni nem tudott)
2011. júl. 7. 21:15
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

krumplis rétes, meggyes rétes, túrós rétes ő maga gyúrta

paradicsomleves, hurka, kolbász krumplival, madártej, tiramisú, mézes-krémes, almáskrémes, lekváros palacsinta, hatlapos, mindenféle puding zizivel meg csokitortareszelékkel, must, pörköltek, hájas sütik, töpörtyűs lángos sok tejföllel és sajttal, mindenféle piték

2011. júl. 7. 22:10
 29/35 anonim ***** válasza:

Az egyik mamám töltött csirkéje, rántott húsa sült krumplival, csirkepörköltje és a lecsója!! awww

Nem tudom, mitől, de valamitől jellegzetes, ahogy ő készíti el ezeket a kajákat ÉS FINOM! Pedig alapból nem is vagyok oda értük... :)

2011. júl. 7. 23:31
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
a nagymamámról, aki meghalt már 11 éve, az egresszósz jut eszembe nyúlhússal, meg a barátságsütemény/ v kenyér?
2011. júl. 8. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!