Az igaze, hogy a nyúlhús megemésztése több energiát vesz el, mint maga az energia amit a hús ad?
Persze!
Eszel egy nyulat, fogysz 6 kilót!
(El ne hidd. Nincs olyan étel, aminek a lebontása több energia, mint amennyit tartalmaz. Ami valóban így működik, azt nem ételnek hívják, hanem vattának meg szalvétának.)
na?
Kedves kérdező: a narancs NEGATÍV KALÓRIA! Egy 50 kalóriás narancs feldolgozásához 150 kalóriát éget el a tested! Ugyanez van pl az almával meg a citrommal is! Mind negatív kalóriásak! Én állandóan narancsot zabálok, valamelyik este is 1 óra alatt másfél kiló (!!!) narancsot faltam be! Nagyon de nagyon hízékony vagyok, ugyhogy nekem elhiheted, hogy nyugodtan ehetsz narancsot nemcsak este hanem éjszaka és akármikor!
Negatív kalóriás ételek:
Zöldségek: spárga, cékla, brokkoli, káposzta, sárgarépa, karfiol, zeller, cikória, chili, uborka, zsázsa, fokhagyma, zöldbab, tök, póréhagyma, saláta, hagyma, retek, spenót, fehér répa, cukkini, paradicsom
Gyümölcsök: alma, áfonya, sárgadinnye citrom, lime, mangó, narancs, papaya, barack, grapefruit, ananász, málna, eper, mandarin, görögdinnye
De a narancs meg a citrom a legbrutálabb! Úgyhogy nyugodtan egyed a narancsot!!
Ez akkora baromság hogy pozitív kalóriás lett tőle az oxygén a szobámban!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!