Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért fujjognak sokan szinte...

Miért fujjognak sokan szinte már agresszíven a hawaii pizzára?

Figyelt kérdés
Nekem a kedvenc pizzám.
ma 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Sznobéria többnyire.

Pláne, hogy eleve nem rendes olasz pizzák ezek, hanem valami ilyen-olyan gyorséttermi vacak, szóval kb mindegy neki.

Mintha azon aggódna valaki, hogya reggeli csavarós kifli nincs tulipán forma pohárban...😆

ma 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Túl sok a szabadidejük. El nem tudom képzelni, hogy valaki akinek van munkája, családja, emberi kapcsolatai, stb, szóval aki lefoglalja magát a mindennapi tevékenységeivel, az pont azon akadjon ki, hogy ki mit szeret enni és mit nem.
ma 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Mert rengeteg begyepesedett ember, illetve rengeteg sznob van.

Igazi olasz pizzának nem lehet nevezni, de manapság már az amerikai pizza legalább annyira ismert étel, semmivel sem rosszabb vagy értéktelenebb, mint az olasz.

Egyébként meg értelmes ember nem foglalkozik hülyék véleményével, te se tedd.

ma 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Mert ananász van rajta, ami szerintük a megszentségtelenítése a pizzának. Hogy miért az már részemről passz. A legrosszabb pizzán amit ettem egyébként articsóka volt, na az tényleg tönkretette.
ma 18:15
 5/9 jpeacefuler ***** válasza:
34%
Az kb olyan mint a csokitorta céklával.
ma 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Én is szeretem.
ma 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

Ha neked ízlik egyed. Én nem szeretem, többek között az ananászt sem én ezért is fujjogok miatta. De ha valakinek ez jó, hát egye nyugodtan, nem az én dolgom.

Tényleg azt én se értem, hogy pár ilyen ártatlan dolog miatt miért kell kötekedni a másikkal. Nyílván az se különb aki azért piszkál valakit, mert nem hajlandó ilyen pizzát enni mert neki nem ízlik. Nem vagyunk egyformák, nem egy az ízlésvilágunk és kész.

Míg nem embert akarsz enni addig hajrá.

ma 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
jpeacefuler, nem tartom rossz ötletnek, elvégre cukkinit is szoktak. Szerintem jó dús íze van, meg kellemesen nedves.
ma 19:29
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

A gyorséttermi pizzának is létjogosultsága, jó az pl részegen hazafelé ballasztnak.

Csak nem kéne eljátszani, hogy ez nem gyorskaja.

ma 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!