Szoktatok heti menüt összeállítani?
Figyelt kérdés
Mi nem de egyik ismerősöm ajánlotta mert szerinte így könnyeb főzni...
Mik a tapasztalatok?
2021. ápr. 20. 11:33
11/13 anonim válasza:
Jelenleg időhiány miatt nem magamnak főzök, ezért nem szoktam. Viszont ha rendszeresen főzni fogok, mindenképpen szeretnék rászokni, mert úgy nem gondolkodnék mindig azon, hogy mit egyek, meg nem vásárolnék össze mindent a boltban.
Akkor terveztünk egy pár hétig menüt, mikor tavaly bejött ez a covid helyzet, mindketten itthon voltunk, és egész héten magunknak főztünk (én suliidőben mamámnál ettem, párom meg munkahelyen). Mivel heti 1x jártunk boltba, tervezés nélkül nehéz lett volna jól bevásárolni.
12/13 anonim válasza:
1-2 hetente 1x főzök, úgyhogy egyszerű dolgom van, csinálok amit megkívánok
13/13 anonim válasza:
Persze, heti 1-nél többször nem vagyok hajlandó boltba menni, így annyira előre kell vásárolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!