Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 5 fogásos menüt kell összeállí...

5 fogásos menüt kell összeállítanom az alábbi ünnepekre, italokkal együtt. De nem tudom megcsinálni, segítségre van szükségem. SOS?

Figyelt kérdés

ballagási ebéd,esküvői vacsora,karácsonyi vacsora,szilveszteri vacsora,húsvéti vacsora,bankett vacsora,valentin napi vacsora,házassági évforduló ebéd,keresztelő ebéd,születésnapi vacsi,nyugdíjas találkozó vacsora,osztálytalálkozó vacsorára,arany lakodalomra,borvacsorára,vadász vacsorára

ennyi ünnepre,de elég volna 5 olyan menüt összeállítani amit több ünnephez tudnék felhasználni.Valaki remélem tud segíteni.köszönöm.

2013. júl. 16. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Gondolom a leckédhez kell : Nekem is volt hasonló feladtom 10éve : Ha bemész 1 jó nevű étterembe és kérsz segitséget a séftöl persze előre leegyeztett időpontban segitenek : Szának rád időt : Igy biztos nem fogsz mellé :

Irhatunk itt sok mindent ,de itt mindennek paszolni kell egymáshoz bor ,deszret stb ..

2013. júl. 16. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd be a Googlebe, hogy 5 fogásos menüsor és kijön egy halom, átnéztem és van mindenféle ami neked kell.
2013. júl. 16. 16:21
 3/6 A kérdező kommentje:
ahova költöztünk most ott bunkók az étterembe,1 étterem van itt,és csütörtökre kellene.neten nem találok.
2013. júl. 16. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:
2013. júl. 16. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:
2013. júl. 16. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
2013. júl. 16. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!