Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Aki unatkozik összeállít...

Aki unatkozik összeállít nekem egy heti menüt?

Figyelt kérdés

meg persze ért is hozzá :D

szóval egy olyat kellene, h reggeli-ebéd-vacsora, és közbe h mit lehet 'nassolni'. ne legyen benne sajt, csoki, zsíros (nagyon fűszeres) húsok.

hízlaló ételek legyenek. és megfizethető. olyan alapanyagokkal amelyek egy faluban beszerezhetőek, és nem olyan drágák. jah és viszonylag egyszerűen elkészíthetőek.

kb 5 napra.

köszönöm:)

19/L

(43kiló vagyok, súlyos migrénnel)

2013. dec. 17. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
hát persze, megfizehető, de ne legyen nagyon zsíros, fűszeres, esetleg kávét ne főzzünk neked?
2013. dec. 17. 21:40
 2/5 A kérdező kommentje:

a migrén miatt hanyagolnom kell a zsírban tocsogó ételeket, de a súlyom miatt hízlalókat kell ennem:)

a rosszindulatú hozzászólásokat jelentem.

2013. dec. 17. 21:42
 3/5 anonim válasza:
73%
mákostészta karottkrumpli mézeskalás, halászlé, brokkolikrémleves, tárkonyos zöldbabfőzelék, franciasaláta panírozott halfilével, székelykáposzta, lecsó, bundáskenyér, pirított tészta csiris csirkemell kockákkal (kínai kaja), virsli (szilveszterre) diósbejgli, mákosguba, kozáksapka(sütemény), pizza(házilag sütött), spagetti tészta bolonyai szósszal, békacomb őszgerinc vadasmártásban, sárgarépaturmix gyümölcssalátával, pacalpörkölt, mézespuszadli, kecskesajtos pirítóskenyér.
2013. dec. 17. 22:04
 4/5 anonim válasza:

Nem értettem teljesen a kérdést, de úgy vettem ki, hogy hízi akarsz szóval:

1. Nap

Reggeli: péksütemény: fánk, bukta, kakaós csiga stb.

Ebéd: burgonya+rántott hús+ valamilyen savanyúság.

Nasi: müzli ( igazából szinte bármi jó, mert a fitnesz müzlik is cukrosak, de különösen ajánlom a gyerekmüzliket)

Vacsi: pizza, sörtésztás hús krumplival és egy kis süti.

2013. dec. 17. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha hízni szeretnél, akkor ne csak a kajától akarj, mert hájasodni fogsz.

Inkább a sporttáplálkozás témakörében nézzél szét, és edz egy kicsit: [link]

[link]

2013. dec. 17. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!