Itthonra nem kell tervezni, mert naprol-napra vasarolok mindig frisset a kornyezo kis boltokban, mindig olyat fozok amit aznap a boltban megkivan a szemem.
2021. ápr. 20. 12:02
3/13 anonim válasza:
Nem szoktam amúgy, de hasznos, nekünk is el kéne kezdeni. :D
Akkor nem vásárlás előtt öt perc alatt kell kitalálni, mit is akarsz főzni, ami mindenkinek jó. (Ha egészségesebben akarsz enni, vagy diétázni, akkor tényleg az a leghasznosabb.)
2021. ápr. 20. 12:03
4/13 anonim válasza:
Akkor kell elore tervezni ha szukos a keret es ezert be kell osztani a dolgokat. Sokat lehet sporolni ha elore kigondolod, hogy miket fogsz fozni az elkovetkezo napokban es ennek megfeleloen vasarolsz be a legkedvezobb aron.
2021. ápr. 20. 12:07
5/13 anonim válasza:
Mi csak hétvégén főzünk (hétközben hideget vacsorázunk, ill. munkahelyhez közel ebédelünk) - a csütörtöki bevásárlásnál döntöm el, hogy mi lesz a hétvégi menü.... Milyen szép húst látok meg, vagy épp olvastam-e vmelyik gasztroblogon valami ínycsiklandó receptet.
2021. ápr. 20. 12:15
6/13 anonim válasza:
Én nem, mert alapvetően ritkán főzök. De anyám azt csinálta gyerekkoromban, hogy egy naptárba mindig felírta, hogy mit főzött. Így ha kifutott az ötletekből, akkor visszalapozott, aztán látta, hogy jé, ez a kaja már régen volt.
2021. ápr. 20. 12:24
7/13 anonim válasza:
Nem, nagyon utálnék élni ha minden előre el lenne tervezve. Az a fajta ember vagyok, aki gyűlöli a rutint és a kiszámíthatóságot. Én inkább maradékokat felhasználva kreatívkodok, az alapján döntök, hogy mihez van hozzávalóm és mit akarok épp aznap enni. Szeretek ötletelni, nekem ez is a folyamat része :)
2021. ápr. 20. 12:36
8/13 anonim válasza:
Persze, sokkal egyszerűbb.
Nyilván nem szentírás, viszont így tudok pl előre vásárolni, mert tudom, hogy kb mit tervezünk enni a héten.
2021. ápr. 20. 13:57
9/13 anonim válasza:
Igen, évek óta. Sokkal könnyebb. Mellé online vásárolok, csak azt, ami kell, így sokkal olcsóbb is.
2021. ápr. 20. 16:40
10/13 anonim válasza:
Én nem szoktam. Általában reggel felkelek, körbekérdezem a családot hogy ki mit enne. Ha érkezik hasznos válasz akkor azt készítem, ha pedig nem akkor magam találok ki valamit. Megnézem mi van itthon, mi fog leghamarabb lejárni, aszerint szétnézek a szakácskönyvemben és kitalálok valamit.
Nekem ez a menü dolog nem annyira jött be. Mindig mást kívántunk mint amit a hét elején összeírtunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!