Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek is furcsa, hogy...

Szerintetek is furcsa, hogy ennyi idősen így rászokott a kapucsínóra? Többi lent.

Figyelt kérdés

13 (majdnem 14) évesen lehet kapucsínót inni? És a kávénál jobb a kapucsínó? (nem ízben)

ez a kérdés, itt találtam gyakorin, és azért érdekes szerintem mert én is kb. 13 sőt én már 10 évesen is ittam rendes koffeines kávét és a mai napig 17 leszek hamarosan is iszok és nem szoktam semmenyire rá, nincsenek elvonási tüneteim max kis fejfájás 3 nap után ha nem iszok de ennyi.

De szerintetek nem furcsa, hogy azt írja nem egész 14 évesen hogy ő már olyan függő a kávétól(egyátalán ,hogy alakult ki nála ez a függőség ilyen hamar?( és azt írja mint egy tipikus függő, hogy nagyon rá kaptam és nem igazán örülök neki.... én volt, hogy mindennap 3-at ittam fél évig és nem függtem rá, most pedig napi egyet és semmi.

Hogyhogy én nem függök rá 7 év kávézás után ő meg ilyen hamar ráfüggött?

2021. ápr. 13. 08:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Kár a gőzért, te is ráfüggtél :D Minden nap megkívánod, ha nem iszod 3 napig már fáj a fejed...
2021. ápr. 13. 13:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen szoktam rá úgy a kávéra néhány hónap alatt, hogy intenzív fejfájásom volt ha nem ittam valamelyik nap.

Mondjuk én amúgy is hajlamos vagyok a függőségre, ezért pl alkoholt tudatosan heti max 1* iszom.

2021. ápr. 13. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!