Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Auchan: élj, változz, szeress?...

Auchan: élj, változz, szeress??? Változzak? Hm?

Figyelt kérdés
Az Auchan miért ilyen reklámszlogent írt, hogy "Élj, változz, szeress"? A Változz-al van a baj. Azt sugallja, hogy valakit nem lehet elfogadni annak, aki, olyannak amilyen, hanem változásra szólítja fel. Ez elég negatív felhangú tartalom. Szerintem. Nekem mindegy, én sokat járok oda vásárolni és nem veszem komolyan, de gondoltam szólok, nehogy valaki a lelkére vegye.

2020. júl. 12. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Hát én utálom az auchan-t az összes dolgával együtt. Nem csak vásárlóként, de volt alkalmazottként is gyűlölöm.

Mocsok egy banda. Teljes mértékben leszarják, hogy te is ember vagy. Úgy kezelnek mint egy rabszolgát, ráadásul még a szabadnapokon is zaklatnak. Aztán ha nem veszed fel, utána munkanapon kérdőre vonnak, hogy hogy képzelted. A marketingje is egy fos, meg mindene úgy ahogy van.

2020. júl. 12. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Ugyan a reklámot nem ismerem, de a változzal a világon semmi baj nincs. Napról napra változik mindenki. Új ismeretek, tapasztalatok, ismerettsegek jonnek az eletedben. Idosebb leszel minden nappal, változik az ízlésed, jó esetben nyitottabb, rosszabb esetben zárkózottabb leszel az új iránt.
2020. júl. 12. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

már unalmas ez az élj, változz, szeress..(a budaörsi osanról beszélek)-becsípődött ez a duma, a reklámcég még meddig állítja, hogy verhetetlenül vonzó a szöveg.

Talán egy időre szünetelteni kellene.

Amúgy az áruházzal nincs baj, a vevő vásárolni jegy oda, aki ott dolgozik, az meg nem véletlenül van ott..

Akaratlanul is hallom, ha valaki megkérdezi az arra dolgozó polcszervizest, milyen választ kap...hát nem egyformák az emberek, az biztos.

A kiírt kérdésre válaszolva: a mai világban lehetetlen nem változni, akár fiatal, akár idősebb, akár nyugalmazott korú...

Talán a szeress, az pontosításra,de inkább cserére szorul(na)

2020. júl. 12. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Ha egyből népszavazást akarsz csinálni abból is, hogy változz e vagy sem akkor inkább maradj önmagad
2020. júl. 12. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem neked alapvetően van valami bajod és ezt vetíted ki egy hülye bolt szlogenre.
2020. júl. 12. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne vetítsd ki erre mindenféle frusztrációt, semmi baj nincs ezzel a szlogennel. A változás a világ legjobb dolga, egy kikerülhetetlen dolog, ami előrébb viszi a világot. Mindenki változik az őt érő ingerek hatására, nyilván nem alap személyiségben, de például ízlésben, prioritásokban, temperamentumban igen. Ha valaki évtizedekig nem változik semmit, az azt jelenti, hogy semmit sem tanított neki az élet, ezt nehogy már pozitív dolognak vegyük. Az is hülyeség, hogy mindenkit úgy kéne elfogadni, ahogy van. Miért fogadjam el azt a verziómat, aminél van sokkal jobb is?
2020. júl. 13. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!