Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változzak meg?
Figyelt kérdés
Elég zárkózott, önbizalomhiányos vagyok. Szinte soha nem mozdulok ki, nem vagyok aktív egyik közösségi oldalon sem, a tipikus szürke kisegér vagyok. Úgy érzem, mintha teljesen kilógnék a korosztályomból, nem találom a helyem. Van néhány barátom, de azok a kapcsolatok is inkább felszínesek. Hogyan kéne változtatnom? Aki volt már hasonló helyzetben mit csinált?2020. ápr. 5. 20:28
1/4 anonim válasza:
Ez csak és kizárólag a te fejedben fog eldolni. Ha elhatározod hogy változtatsz, akkor változtatsz. Egyébként, kezdj egy sportolni valamit, valtoztass a stilusodon, úgy hogy te jól érezd magad a bőrödben.
2/4 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben, ha gondolod privátban leírhatom én hogyam változtam. :)
3/4 Homokszem1234 válasza:
Szia! Én is hasonlóan voltam, konkrétan kb 8 évig nem is beszélgettem senkivel csak 1 barátnőm volt aki meg nagyon csúnyán kihasznált, próbáltam kikerülni a helyzetből de nem tudtam hogyan nyitni mások felé, mindenki megszokta, hogy én a szürke kisegér vagyok ez akkor változott, amikor megismertem a mostani egyik legjobb barátomat aki nagyon sokat segített és teljesen kirángatott a komfortzónámból. Szóval szerintem próbálj meg barátkozni minél több új dolgot kipróbálni ha vége a karanténnak akkor bulizni járni nekem ez segített
4/4 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok még most is pedig kiléptem a tinikorból. Tanácsom először is, hogy a barátságok nem a neten, hanem a való életben kötetnek. Próbálj kimozdulni otthonról (a karantén miatt most nehezebb) sétálj, biciklizz. Járj könyvtárba, kávézóba utána. Ismerkedj hasonló érdeklődésű emberekkel. El kell hinned magad is, hogy ugyanolyan értékes ember vagy mint a többi, s talán valaki a nagyvilágban valaki a te társaságod után vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!