Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább változzak meg, ha barátnőt szeretnék?
A helyzet a következő..16 éves vagyok..és még nem volt barátnőm...beszéltem lányokkal akik azt mondták,hogy milyen aranyos vagyok cuki stb de senkinek sem.
Kezdem azt hinni,hogy mostmár a lányoknál nem megyek semmivel sem,ha rendes vagyok velük,bókolok nekik sokat és törődöm velük...nincsenek is nagy elvárásaim,sőt még talán elvárásaim sincsenek nagyon,váltsak a többi "fiú" stílusára,hogy bunkózom a lányokkal?
Rengeteg ilyen emberkét ismerek akik bunkóznak a lányokkal és mégis van barátnőjük..én nem ezt csinálom,ha tetszik egy lány,akkor próbálok a kedvére tenni mindenben meg ilyenek,de ez eddig nem jött be,hagyjam inkább ezt a fenébe és legyek olyan mint a többi,ha barátnőt akarok?
Ne változz meg semmi esetre sem!!
Lehet azért nem érdekled a lányokat,mert azt gondolták,nyomulsz rájuk a kedveskedessel
Szerintem se változz meg. Ha megváltozol, a lány nem beléd lesz szerelmes, hanem abba a valakibe, akit te eljátszol. Hosszú távon pedig nem működne. Ráadásul azon, manapság egyre ritkuló lányoknak, akik nem a bunkó pasikra buknak, egyre kevesebb esélyük van, ha te is "átállsz", akkor marad kb. három normális srác xd (jó, talán kicsit több)
A lényeg, hogy ne változz, aki szeret, az úgy szeret, ahogy vagy, más pedig ne érdekeljen.
(Tudom, hogy most ez úgy hangzik, mintha itt okoskodnék - lehet azt is csinálom -, de tudom, mit érzel. Én és eszerint gondolkozok)
15l
Jól vagy így, ilyen természettel feleséget fogsz találni, nem egyéjszakás kalandokat.
És kérlek szépen, egy percig se legyél irigy a bunkó srácokra. Barátnőt váltogatni, mint a zoknit nem jó.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek,sokat segített:)
Utolsó..de,érdekes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!