Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől lehet furcsa íze egy...

Mitől lehet furcsa íze egy elvileg friss virslinek?

Figyelt kérdés

Ma vettem csomagoltan bécsi virslit. Februári lejárat van rajta. Lecsóba tettem bele, de fura íze van. Jobban nem tudom leírni. A csomagban maradt daraboknak nincs szaga, nem nyúlós-nyálas stb.

Dobjam ki inkább az egészet, vagy csak nekem van ilyen furcsa érzékelésem?

2020. jan. 11. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Virsli egy nagy rakás szemét. Ha tudnád, mi van benne, nem ennéd.
2020. jan. 11. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
2020. jan. 11. 13:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez Karát márkáju, 80% sertés, 8% marha, szója és hasonlók nincsenek benne.

Olcsót nem veszek, de az osoba válaszokat sem kérem!

2020. jan. 11. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Én is érzek némely virsliben ilyen olyan fura ízeket.

Az egyedüli, amiben eddig sosem csalódtam, az a Pick virsli. (a rövidebb vákuumcsomagolt változat) Ha kibontod pár nap alatt edd meg.

A hosszabb Picket tovább el lehet tartani, de annak kicsit másabb íze van.

Az ételekben annyi féle össze tevő van, hogy nem kell csodálkozni, hogy előjönnek fura ízek.

Volt régen egy ételízesítő fajta, amit nem lehetett tojásrántottához használni, mert nem voltak kompatibilisek egymással. Külön külön mindkettő jó volt, de , ha összekerültek egy ételbe, akkor katasztrofális volt a végeredmény.

Én mindig hidegen kóstolom meg a virslit először, az adja az alap ízt. Ha úgy jó, akkor a virsli ehető. Ha már kevered más étellel, akkor nem biztos, hogy harmonizálnak az ízek.

2020. jan. 11. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

én is csak ezt a fajta bécsi virslit veszem. Néha nagyon eltolják, szerintem a bedarált áru már romlott volt. De mivel hőkezelik, tetolják a vevő torkán. Mostanában kétszer is belefutottam ehetetlen bécsi virslibe...pedig az összetevők alapján a legjobbnak kllene lenni.

Amúgy ami nem izlik, azt sajnos ki kell dobni. Ha mgeszed, hogy ne vesszen kárba, akkor ne csodálkozz semmin.

Hibátlan csomagolású bécsit vettem egy hete, jó volt a fogyaszthatósági szerint, de felnyitva penészes volt.

Nincs furcsa izlésed, a gyártás nagyon változó. Itt a magyaroknak minden szart eladnak.

Néha próbálkozz valamilyen szafaládéval(ne krinolinnal)

2020. jan. 11. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!