Miert furcsa az osztalytarsaimnak hogy nem eszek a suliba?
Te is írod, eleve azok kérdezik, akik mindig esznek, nekik nagyon bizarr, hogy te kibírod.
De amúgyis roppant szokatlan ez, kevesen hagynak ki ennyi időt két étkezés között. Nekem a szemem se rebbenne, mert én ritkábban eszem, mint te, bár a te korodban ez még nem így volt.
Mert alapvetően pár óránként kisebb adagokban lenne celszerű enni. De ha neked nem esik jól, egyél úgy, ahogy jól esik.
Furcsálják, mert ennyi idő evés nélkül minden nap szokatlan. Én pl elájulnék!
Én 5 napnál sem ájulok el, viszont éheznék, ha délután 4 előtt ennék s nem enném túl magam... Bizony, ez egyéni. Szerencsére nem igaz, hogy több kis étkezés kell, nagyon jó a szervezetnek a kevés nagyobb is, ha az adott embernek az passzol. Aki csak magára kényszeríti, annak kevésbé jó.
Az időszakos böjtnek pedig jópár előnye van, bár ezt a kérdező nem éri el, 16 óra böjt a legszolidabb tipikus verziója. Nálam 23 van, amit nagyon élvezek, mert az evést és esetleg az utána levő 1-2 órát kivéve mindig jóllakott vagyok és nincs macera az evéssel. Mindenki csinálja azt, amit az ő szervezete preferál s amire lehetősége van.
Miért nem őket kérdezed meg?
De ha gondolod, add meg az elérhetőségüket, én megkérdezem tőlük, aztán majd megírom!
Nem tudom, ki figyeli, hogy ki mikor eszik, nekem meg ez a furcsa.
Ha neked ez esik jól, csináld ezt. Én anno nem reggeliztem, du. 4-kor ettem először, mert az esett jól, ha reggelente ettem rosszul voltam, ha suliban, akkor mire hazaértem nem voltam éhes, így inkább a szendvics helyett a főételt választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!