Tényleg fura, hogy ennyire szeretem?
Imádom a ketchupot. De tényleg, mindenhez azt eszek (kivétel a levesek). Tehát ezt úgy kell elképzelni, hogy a töltöttkáposztához is :D Szerintetek nem fura?
20/L
#3: erre mondtam, hogy változhat az ember ízlése, és valószínűleg fog is. 21 éves, ilyenkor még a legtöbb embernek nincs teljesen kialakult ízlése szerintem. Tipikusan az a kor, amikor borból is az édeset issza, a kávét is cukorral, mézzel, bármivel, a finom étel pedig egyet jelent a McDonald's-os hamburgerrel. Nem biztos, hogy a kérdezőnél, de általánosságban biztosan.
Aztán később szerintem a legtöbb embernél formálódik, finomodik ez. Persze ízlés kérdésében kár is véleményt alkotni, hiszen a legfontosabb, hogy azt egye, igya mindenki, amit szeret. De ha valaki odafigyel az ízekre, ízharmóniára, akkor biztosan változik az, hogy mit hogyan szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!