Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tényleg fura, hogy ennyire...

Tényleg fura, hogy ennyire szeretem?

Figyelt kérdés

Imádom a ketchupot. De tényleg, mindenhez azt eszek (kivétel a levesek). Tehát ezt úgy kell elképzelni, hogy a töltöttkáposztához is :D Szerintetek nem fura?

20/L

2021. márc. 18. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem,én is így vagyok vele 😃
2021. márc. 18. 09:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fura, de teljesen mindegy, egyed csak, ha szereted. :) Egyébként pedig az ember ízlése változhat is, szóval simán elképzelhető, hogy egy idő múlva már tejföllel eszed a töltött káposztát, ahogy kell. ;)
2021. márc. 18. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak annyi a gond, hogy a jó ételek izét "elrontod" vele, mert az igazi ízt elnyomja. Persze ha téged ez nem zavar, akkor nincs baj. 🙂
2021. márc. 18. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#3: erre mondtam, hogy változhat az ember ízlése, és valószínűleg fog is. 21 éves, ilyenkor még a legtöbb embernek nincs teljesen kialakult ízlése szerintem. Tipikusan az a kor, amikor borból is az édeset issza, a kávét is cukorral, mézzel, bármivel, a finom étel pedig egyet jelent a McDonald's-os hamburgerrel. Nem biztos, hogy a kérdezőnél, de általánosságban biztosan.

Aztán később szerintem a legtöbb embernél formálódik, finomodik ez. Persze ízlés kérdésében kár is véleményt alkotni, hiszen a legfontosabb, hogy azt egye, igya mindenki, amit szeret. De ha valaki odafigyel az ízekre, ízharmóniára, akkor biztosan változik az, hogy mit hogyan szeret.

2021. márc. 18. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha te így szereted, akkor nyugodtan :)
2021. márc. 18. 13:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld mindenkinek!:)
2021. márc. 18. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
Szeresd nyugodtan, ízlésről nem vitatkozunk. Nincs olyan, hogy egy adott ételt ezzel és azzal "kell" enni, edd úgy, ahogy neked ízlik, ne érdekeljen, ha más szerint elrontasz ezzel bármit is.
2021. márc. 18. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!