Milyen mekis menüt ajànlotok egy felnőtt és egy tini részére?
Olyat, amit szeretnek, basszus. Milyen buta kérdés már ez? Nekem személy szerint nagyon ízlik a Fox Felix, tesóm viszont utálja a rókagombát. Haverom mindent majonézzel eszik, én inkább ketchupos vagyok.
Nem ismerjük a felnőtt és a kamasz ízlését.
Azt ajánlom hogy nézzék meg az étlapot. Ez nem fine dining, hogy külön ajánlgatni kelljen, nincsenek a választékban különleges, sokak számára ismeretlen hozzávalók.
El lehet olvasni hogy melyik menüben mi található, azt meg mindenki tudja hogy mit szeret és mit nem.
Mindenkinek más az ízlése, hogy a kérdésre válaszoljak az én kedvenceim a Bigmac, Mcroyale, Mcfarm. Ezeket közepes menüben szoktam kérni, mikor melyiket. 24L
De a filléres ajánlatok közül örök kedvenc a sajtburger és a sima hamburger :)
Desszertek közül mi főként csak Mcfreezet szoktunk, abból is az epres vagy a csokis öntetes a fő kedvenc.
De lehet másnak meg ezek közül nem ízlik valamelyik.
Én a Mekiből mindent ajánlok! :)
De ha nekem kell eldönteni, akkor a felnőtt egyen egy Dupla Sajtos McRoyalt, nagy menüben kólával. A tini meg egy nagy Big Mac menüt, kólával vagy egy Sajtburger menüt kólával. Utána jöhet két fagyi, az egyik karamellás legyen a másik epres és mindkettő dupla öntettel. Jó étvágyat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!