Zuglón belül lehet valahol nyugdíjasok részére viszonylag olcsobban diétás ételt rendelni?
Diétás alatt csirkéből, pulykából, illetve halból készült ételekre gondolok, mert a 92 éves nagymamám sajnos csak ilyet ehet. Mivel a nyugdíja meghaladja a 120 ezer forintot, az Önkormányzat részéről szociális ellátásra nem jogosult, viszont valami megoldást szeretnék találni erre, mert én sajnos nem tudok főzni neki, ő viszont egyre nehezebben tudja ellátni magát.
A segítő válaszokat előre is köszönöm!
Privátra nem válaszolok.
Akkor helyesbítek.Akkor ha ekkora a nyugdíja biztos van valami szomszéd, ismerős aki főzne rá kis mellékesért...
Azért ne sajnáljam már meg...
És nem vagyok kö.cs.ög...
A Teletál jó választás, mert van diétás illetve könnyített menü is.Van kisadag is, ha a néninek sok lenne egy egész adag.
Jobbulást a nagyinak :)
"Kérdeztem a teletálat, sajnos nem főznek diétás étrendet"
Akkor jól átvertek.
Ha megnézed a teletál holnapján a menüt, akkor számtalan ilyen van, profi dietetikusok által összeállítva többféle diétára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!