Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek a kutya szalámi...

Szerintetek a kutya szalámi ehető emberek részére?

Figyelt kérdés
Nincs semmi pénzem, elbuktam a fizetésem, és azt nézem hogy a kutya szalámi olcsó nagyon... Szerintetek lesz bajom tőle?
2013. márc. 9. 23:31
 1/10 anonim ***** válasza:

kutyaszalámit még nem etted ,de ettem nyúlvitamint, kutya jutalom falatkákat ,+kutya - macska száraz eledelt és még élek

de am ha a kutya nem döglik meg akkor te sem fogsz nem méreg az csak lehet ,hogy van benne egy kis csont + porc meg még 1 - 2 dolog amit emberként nem ennél meg ,de a kutya simán megeszi szóval nem fogsz belehalni egy kis kutyakajába

2013. márc. 9. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

az még kutyának is súrolja az ehetőség kategóriáját..

Vegyél egy rúd párizsit inkább hasonló árkategóriába már lehet kapni.

2013. márc. 9. 23:54
 3/10 intrepid ***** válasza:
49%
Ne vedd meg, kidobod a pénzed, nem fogod tudni megenni. (Volt kutyám, neki vettem, de megkóstoltam). Ha tényleg így állsz, vegyél zsírt, kenyeret, kérjél kölcsön, vagy fizetés előleget, valahogy átvészeled következő fizetésig. Ha minden kötél szakad, az önkormányzat szociális osztályán is érdeklődhetsz. (nagyon kevés az esélyed, ha nem vagy roma)
2013. márc. 9. 23:57
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Tudjátok miből vannak ezek a szalámik? Hát elhullott állatokból,ill,abból amiket már nem vesznek át húsokat.(Ill.bőrökből stb. állnak).
2013. márc. 10. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Csak ember által is fogyasztható háziállateledelt lehet forgalmazni, nem lesz bajod tőle. Viszont az ízéről már nincsen törvény.
2013. márc. 10. 01:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, bár nem biztos, hogy ízleni fog :)
2013. márc. 10. 04:31
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Az olcsó párizsi ugyanabból van mint a kutyaszalámi, csak finomabbra van darálva, és meg van fűszerezve. De azért nem enném meg!
2013. márc. 10. 04:42
 8/10 anonim ***** válasza:
ehető, semmi bajod nem lesz tőle! Én száraz kutyatápot ettem már, egyik ismerősöm pedig a kutyáknak való konzervet is ette. De ne kényszerülj rá sokáig!!
2013. márc. 10. 06:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja és tegnap láttam egy riportot, hogy a döglött lovakat is eladták marhahúsnak, attól se lett bajunk :((
2013. márc. 10. 06:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyszer meg lehet enni .. :)
2013. márc. 10. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!