Zabpehely helyett zabkorpából is készíthetek mikróban zabkását? Mivel másabb? Az arányok másak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 21:21
1/6 anonim válasza:
Nem az arányok mások, hanem az alapanyag más. Körülbelül úgy képzeld el, , mint a dió bele és a dió héja közötti különbséget.
2/6 anonim válasza:
1! Ez azért tulzás! Zab esetében mindkét rész fogyaszthato. Dionál, háát .....?
3/6 A kérdező kommentje:
És mennyire ehető korpával?
2021. márc. 4. 23:12
4/6 anonim válasza:
Zabkorpát leginkább joghurtba szokás rakni
5/6 anonim válasza:
A zabkorpa neh fogjs neked magát úgy megszívni.
Tényleg más műfaj a kettő, a zabpehely sokkal lisztszerűbb, a zabkorpa meg inkább lemezkés.
6/6 anonim válasza:
#2, teljesen igazad van, tudom, hogy túlzás, talán a szalonna és a szalonna bőr jobb példa lett volna.
A zabkorpa a zabszem héja, és bár kis mértékben tartalmaz hasznos tápanyagokat (a hozzátapadt liszt és csíraképződmények miatt), tulajdonképpen emészthetetlen, és főleg a bélmozgást elősegítő rost tartalma miatt javasolt a fogyasztása, tehát semmiképp nem helyettesítheti a valóban tápanyagban gazdag zabpelyhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!