Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mire figyeljek az első berugás...

Mire figyeljek az első berugásomnál?

Figyelt kérdés

2021. márc. 1. 12:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Leginkább arra, hogy ne rúgj be!

.

Igyál úgy, mint a marha. Tudod, az csak vizet iszik, abból is csak annyit, amennyi elég neki.

2021. márc. 1. 13:58
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
Csak megbízható házipálinkát igyál.
2021. márc. 1. 14:07
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Hogy anyád agyon ne csapjon
2021. márc. 1. 14:21
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Ne úgy, mint én! (friss 1. komoly részegség)

9 vodkafelest ittam meg keverve, 2 óra alatt, úgy, hogy egész nap kb 100 kalória volt bennem a pián kívül.

Legalább 6* hánytam aznap, és 3* m@snap.

Őszintén szólva, azt hittem jobban bírom a piát és enni is fogok alatta, de megfeledkeztem a chipsről, a társam még kevésbé bírta, mint én és ettől csak még többet akartam inni, hogy elfogyjon a 7 deci.

Végül hazavittek, maradt 1 deci az üveg alján. Mindketten másnaposok lettünk, de neki csak a feje fájt, én meg izzdtam, remegtem, hánytam, fájt minden izmom és gyenge voltam, meg alkoholszagú.

Ide ne juss, de, ha sikerül, próbálj inni vizet, de ne sokat egyszerre, mert kijön, hanem így apránként. Enni akkor egyél, ha már nem vagy rosszul és ne zsíros, nagyon fűszeres kajákat és ne túl sokat. Igyekezz pótolni a cukrokat, vitaminokat, mert, ha hanysz, kb minden kijön belőled.

Így kb ennyi

2021. márc. 1. 17:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

7 évet pultoztam, ez alapján:

-nem lehet megítélni ki pontosan mennyitől rúg be. Láttam már színjózannak tűnő embert inni mint a kefekötő, és láttam embebeket lemenni kutyába kb semmitől.

A saját és a mások reakcióit kell figyelni.

Általában akit már nem szolgálok ki:

- ha nem képes ingadozás nélkül ülni, fenntartani egy beszélgetést

- ha valaki úgy néz ki, hogy hányni fog

-ha valaki 5 félénél több alkoholt inna gyors egymásutánban

-ha egy nőre a férfitársaság rá akarja erőltetni, hogy igyon erősebb italt mint ő láthatólag szeretne

- koponyánként 7 korsó sör, 7 dupla kevert ital (pl vodka kóla) vagy egy üveg bor után, ha nem lassít. Akkor is, ha amúgy emberként viselkedik még

Na most ezekhez a piát szerető és jól hozzá is szokott réteget veszem alapul, és ez egy kultúrált, nem késdobálós hely.

Házibuliban ameddig valaki képes beszélgetni, addig nincs baj. Esetleg hánynak egy kultúráltat, wcbe, de a saját lábán, és utána is magánál van.

A baj ott kezdődik, ha valaki már le le bólint, szédeleg.

Jó esetben csak alszik egy jót, és lehet tollal f@szt rajzolni rá.

Rossz esetben tovább vedel és bekómál, és se kép se hang, alkoholmérgezés, mentő, gyomormosás, stb.

Ilyenre nem akarja magát senki inni, szóval ha valaki nagyon tölti magába a cuccost, barátilag beszélgess el vele, hogy mi a gond, miért akarja magát kiütni.

2021. márc. 1. 18:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

- Enni előtte!

- És nagy pohár vizet meginni az ivászat végeztével, mielőtt aludni mennél, mert olyankor az kell a szervezetednek.

2021. márc. 2. 23:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Hogy nehogy kidobd a taccsot. Ha túl lassan iszol nem rúgsz be mert már a végére kimegy a hatása az elsőnek, ha gyors vagy hányingered lesz. Úgy kell csinálni hogy kitöltesz egy felest és nem húzod le, hanem 10 percig szép lassan elfogyasztod, viszont utána töltöd rögtön a következőt és így 1 óra alatt 6 felest ittál aminek volt ideje felszívódni. Tehát ha 4 felest lehúzol 3 perc alatt akkor hányingered lesz, ha órákig tökölsz semmi hatás. A középút jó a tempóban így a mértéket is növeled. Én nekem ez szokott bevállni, nagyon ellezulok utána és össze vissza írogatok itt privátba mindenkinek.
2021. márc. 15. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!