Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mire figyeljek az első berugás...

Mire figyeljek az első berugásomnál?

Figyelt kérdés

2021. márc. 1. 12:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
hogy hazatalalj!
2021. márc. 1. 12:38
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Hogy ne történjen meg
2021. márc. 1. 12:39
 3/17 DeMoR ***** válasza:
94%

Igyál elég vizet, SOSE KEVERD A PIÁKAT!, válassz 1 töményt (PL.: személyes kedvenc 42%-os Tátra tea) és azt idd egész este, tartsd a mértéket, kivétel ha mocsok sz@rúl akarod magad érzeni másnap;D, szóval mondjuk 1 4cl-es kb 30-45 percenként (egy 50%-os tömény esetén kb max 4-5 db így és hányás nélkül megúszod az estét..) illetve valami jó kis kisérő, rostos, üdítő, lehetőleg valami frissítő vitamin dús koffein és alkohol mentes ital. Lehet persze sörrel is, de akkor inkább valami finomabb üdítő ital, vagy akkor inkább cider..

De ahogy a másik is írja inkább ne :D... maradj csak spicces, de ne b@ssz be ;)

2021. márc. 1. 12:40
 4/17 Rothadó Narancs ***** válasza:
100%
Az egyensúlyérzékre
2021. márc. 1. 12:42
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom,hogy vagytok vele, de masnap en mindig ugy megkivanom a jo meleg huslevest :)
2021. márc. 1. 12:42
 6/17 DeMoR ***** válasza:
100%
A legjobb dolog mikor húslevesre ébredsz egy másnapos reggelen. B)
2021. márc. 1. 12:43
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem tényleg arra hogy ne legyen ilyen. Az más hogy ha iszol, de a berugás az teljesen más művészet. Nekem volt már komolyabb alkohol mérgezésem, amit 2 lábon hordtam ki, mert nem volt aki bevigyen a detoxba. Nagyon nem jó az ilyen. Az se lett volna csoda, ha ott maradok. Szerencsére nagyon erős a szervezetem, de konkrétan a klinikai halál küszöbén voltam. Még másnap este is erősen jelzett a szonda és harmadnap délben is. Egyszerűen nem birta lebontani a szervezetem azt a mennyiséget amit fogyasztottam. Azóta nem is tolerálja a szervezetem. Egy 2%-os citromos sör is képes kiütni, előtte 2 liter bor se.

Nem jó a berugás, főleg ha nem tartasz egyáltalán mértéket. Én se voltam már éppen kezdő akkor, meg nem is kezdő társaságban ittam, csak akkor valahogyan túl toltam, nem is ettem úgy előtte, fáradt is voltam és nem bírta feldolgozni a szervezetem. Tényleg nem játék ez a dolog. Figyelni kell nagyon.

2021. márc. 1. 12:59
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

-Igyekezz ne cukros löttyöktől berúgni, pl Bailey's másnap rohadt undorító tud lenni.

-Egyél előtte. Vigyél pl csipszet amit lehet enni sörkorcsolyának.

-Ne keverd a piákat. Sörből, borból, ciderből könnyebb mennyiséget inni, a magasabb alkohol tartalmú italok trükkösebbek, észervétlenebbül lehet tőlük hirtelen berúgni.

-Néha tarts szünetet, állj meg és várj mondjuk 20 percet. Így le tud érni a cucc. Menj ki a szabadlevegőre beszélgetni, wcre, stb.

-Ne igyál versenyt. Ha nő vagy, fiúkkal pláne ne, többet tudnak inni.

-Figyelj a többiekre, ha kezdenek nagyon berúgni, hívd ki őket beszélgetni, kicsit kijózanodni a tiszta levegőre. Ne anyáskodj, de nem akarsz hányást takarítani, de mentőt hívni se.

-Ne akarj másnap reggel túl sok mindent elérni. Aludd ki magad.

2021. márc. 1. 13:01
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

-egyél előtte, ne éhgyomorra igyál

-max *két fajta italt igyál(*egy fajta long drink és egy fajta tömény)

-igyál közben vizet is néha, főleg, ha töményezel

-légy türelmes, hagyd hatni a piát, ne igyál újabb és újabb italt, csak mert még nem érzed az alkoholt. Elsősorban töménnyel könnyű így túllőni a célon, megiszik az ember félóra alatt 3-4 töményt és mire megérzi az elsőt, már késő, újabb félóra és KO a gyerek, pedig nem ivott már többet.

2021. márc. 1. 13:05
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
Figyeld meg, hányadik ital után kezd el mozogni a Föld!
2021. márc. 1. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!