Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miket szoktatok főzni hónap...

Miket szoktatok főzni hónap végén amikor már nincs penzetek?

Figyelt kérdés
Olcsó kajára gondolok ami laktató is
2021. febr. 20. 13:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
52%
Tojásrántotta,rizs
2021. febr. 20. 13:44
 2/29 anonim ***** válasza:
67%
Mindig más az olcsó.
2021. febr. 20. 13:53
 3/29 anonim ***** válasza:
72%

Bármi, amihez burgonya kell. Pl.: krumplifőzelék, paprikás krumpli, krumplis tészta, rakott krumpli.

De ott vannak a tésztás ételek is (bolognai, túrós csusza...), főzelékek, pásztortarhonya (1 csomag tarhonya, pár szem krumpli, virsli vagy kolbász bele és nálunk egy baszott nagy fazékkal kijön ennyiből)

2021. febr. 20. 13:55
 4/29 anonim ***** válasza:
68%

Rizseshús csirkeszív pörköltből

Csontleves daragaluskával

Csrke comb akárhogy elkészítve.

Tegnap 319 ft volt a TESzkOban faros csirkecomb. És szép frissnek tűnt.

2021. febr. 20. 14:05
 5/29 anonim ***** válasza:
73%
Nálam a tésztás ételek meg a paprikás krumpli az örök sláger ilyenkor. Tészta + borsó pörkölt/gomba pörkölt (mirelit borsó vagy konzervből), melegszendvicset (két szelet kenyér közé vaj+ egy valami felvágott nekem elég is reggelire). Vagy pl csinálok zöldséglevest jó sok tésztával plusz krumplival. Nekem vacsorára az is elég. Jövőhéten is ezek lesznek már szerintem. Ilyenkor ezzel el vagyok. Egy szeletelt kenyérbő meg egy csomag felvágottból meg van pár nap a reggelim, ebédre viszek melóba tésztát valamivel. Egy ilyen konzerv borsóból főzött pörkölt a tésztával 3 ebédre elég nekem kb plusz ott a zöldség leves, az is ha mondjuk az átlag tescos dobozos leves zöldség adagot nézzük kb 3-4 vacsora. Hétvégén összedobom a paprikás krumplit én azzal is elvagyok hús nélkül (nem annyira szeretem a húsokat). Általában ezeket szoktam hónap végén. Hozzáteszem legtöbb esetben nekem krumpli és hagyma van itthon.
2021. febr. 20. 14:20
 6/29 alletta ***** válasza:
71%
krumpli, rizs, sárgaborsó, lencse, zöldborsó, zöldbab, tészta, liszt, tojás vöröshagyma, olaj, fűszerek mindig vannak itthon (ezt szoktam meg), ebből kreálok ételeket.
2021. febr. 20. 14:48
 7/29 anonim ***** válasza:
39%
Semmit, hiszen nincs pénz 😀 ha éhes vagyok, akkor csinálok pár hasazást, és elmúlik. 😀 Szóval nekem a hóvégek az aktív, rendszeres sportról szólnak 😀 ezért kockás a hasam. 😀 Így legalább nem hízok el. De ha nagyon nagyon éhes vok, akkor lopok a Spárban. Szalámit, vagy amit tudok. ☝️
2021. febr. 20. 15:33
 8/29 anonim ***** válasza:
64%

Nincs olyan, ugyanis sosem volt szokásom felélni az összes fizetésemet. Amikor kevés volt a fix munkahelyen a keresetem, akkor hajnalonta újságot hordtam ki. Valamit valamiért.

És természetesen amint tudtam munkahelyet váltottam jobb fizetésért cserébe.

2021. febr. 20. 15:50
 9/29 anonim ***** válasza:
90%
8-10 éves koromban megtanítottak a szüleim beosztani a pénzt, szóval pont olyanokat, mint hó elején.
2021. febr. 20. 15:56
 10/29 anonim ***** válasza:
76%
Mivel tudok a pénzzel bánni, nincs olyan, hogy elfogy (hacsak nincs valami extra, nagyobb költség).
2021. febr. 20. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!