Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van hogy nektek is elfogy a...

Van hogy nektek is elfogy a pénzetek hónap végére?

Figyelt kérdés

2019. febr. 26. 17:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Van. De most még a fizum harmada megvan, pedig jövő héten fizu.
2019. febr. 26. 17:20
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Már rég elfogyott. Pedig messze a fizu.
2019. febr. 26. 17:23
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem foglalkozok ilyesmivel, annyi csak számomra a lényeg, hogy éves átlagban kevesebbet költsek és növekedjenek a megtakarításaim. Egy átlagos hónapban amikor nincs semmi extra kiadás akkor egyharmadát költöm el kb.
2019. febr. 26. 17:28
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Ideje belátni, hogy egy bevételi forrásból (1fizu) nem lehet előrelépni. Ezért csinálok MINDIG legalább 2féle dolgot. Fix melóhely + BÁRMI mellé! Lehet pl. eltipegni pizzafutárnak 15-25/nap megvan ha ügyi vagy. Jaaa hogy 2melóhelyen dolgozzon akinek 3anyja van? Akkor semmi...
2019. febr. 26. 17:30
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Nem.

Nekem szerencsére keresett, piacképes tudásom van és lényegében egyetlen hét alatt megkeresem azt, amit egész hónapban elköltök. Nem tudnék hónapról hónapra élni, kilátások nélkül.

2019. febr. 26. 17:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Fizu előtti napon még szokott lenni minimum 20-30ezer a számlámon. Soha nem fogy el teljesen hónap végére.
2019. febr. 26. 19:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Most nincs, eltesszük a feleségemmel a fizunk felét-harmadát, lakásvásárlás előtt állunk és babánk születik. Próbáljuk majd nem túlvállalni magunkat.

Egyetemistaként viszont diákmunka, majd részállás mellett is volt diálhitel + hó végén párizsis szendvics reggel délben, este. Kreatívnak kellett lenni a túléléshez.

Most is dolgozok munka mellett, hogy előrébb jussunk, de szívesen csinálom, kreatív otthoni munka (építészeti tervezés), szeretem.

2019. febr. 26. 20:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Maradhatna ha okosabban élném az életem de nem megy. Most is rekord gyorsaság alatt daráltam le a fizum. Bizony éhes is vagyok egy ideje, de magamnak köszönhetem. Nem bánom viszont egy percig se, jó móka volt, amire elment.... Annyim van, amiből kifizetem a lakásom meg a számlákat. Azután a kör bezárult.
2019. febr. 26. 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy ideje már nem. Alapvetően van megtakarításom, és a költségeim sem a hónap végén merülnek fel, hanem a közepén (albérlet, hitelkártya). Így akkor kell néhány százezret megmozgatni.
2019. febr. 26. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:

De miért fogy el? Túl sokat raksz félre?

Nekünk sose szokott elfogyni, de csak mert nem rakunk el fix összeget, hanem marad ami marad. Így bőven van mozgástér.

2019. febr. 26. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!