Van. De most még a fizum harmada megvan, pedig jövő héten fizu.
2019. febr. 26. 17:20
2/12 anonim válasza:
Már rég elfogyott. Pedig messze a fizu.
2019. febr. 26. 17:23
3/12 anonim válasza:
Nem foglalkozok ilyesmivel, annyi csak számomra a lényeg, hogy éves átlagban kevesebbet költsek és növekedjenek a megtakarításaim. Egy átlagos hónapban amikor nincs semmi extra kiadás akkor egyharmadát költöm el kb.
2019. febr. 26. 17:28
4/12 anonim válasza:
Ideje belátni, hogy egy bevételi forrásból (1fizu) nem lehet előrelépni. Ezért csinálok MINDIG legalább 2féle dolgot. Fix melóhely + BÁRMI mellé! Lehet pl. eltipegni pizzafutárnak 15-25/nap megvan ha ügyi vagy. Jaaa hogy 2melóhelyen dolgozzon akinek 3anyja van? Akkor semmi...
2019. febr. 26. 17:30
5/12 anonim válasza:
Nem.
Nekem szerencsére keresett, piacképes tudásom van és lényegében egyetlen hét alatt megkeresem azt, amit egész hónapban elköltök. Nem tudnék hónapról hónapra élni, kilátások nélkül.
2019. febr. 26. 17:43
6/12 anonim válasza:
Fizu előtti napon még szokott lenni minimum 20-30ezer a számlámon. Soha nem fogy el teljesen hónap végére.
2019. febr. 26. 19:14
7/12 anonim válasza:
Most nincs, eltesszük a feleségemmel a fizunk felét-harmadát, lakásvásárlás előtt állunk és babánk születik. Próbáljuk majd nem túlvállalni magunkat.
Egyetemistaként viszont diákmunka, majd részállás mellett is volt diálhitel + hó végén párizsis szendvics reggel délben, este. Kreatívnak kellett lenni a túléléshez.
Most is dolgozok munka mellett, hogy előrébb jussunk, de szívesen csinálom, kreatív otthoni munka (építészeti tervezés), szeretem.
2019. febr. 26. 20:02
8/12 anonim válasza:
Maradhatna ha okosabban élném az életem de nem megy. Most is rekord gyorsaság alatt daráltam le a fizum. Bizony éhes is vagyok egy ideje, de magamnak köszönhetem. Nem bánom viszont egy percig se, jó móka volt, amire elment.... Annyim van, amiből kifizetem a lakásom meg a számlákat. Azután a kör bezárult.
2019. febr. 26. 20:25
9/12 anonim válasza:
Egy ideje már nem. Alapvetően van megtakarításom, és a költségeim sem a hónap végén merülnek fel, hanem a közepén (albérlet, hitelkártya). Így akkor kell néhány százezret megmozgatni.
2019. febr. 26. 20:47
10/12 anonim válasza:
De miért fogy el? Túl sokat raksz félre?
Nekünk sose szokott elfogyni, de csak mert nem rakunk el fix összeget, hanem marad ami marad. Így bőven van mozgástér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!